Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Muzica tare in masina (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/5646-muzica-tare-masina.html)

teddy 02-06-05 19:54

muzica cat sa o aud eu bine, geamurile deobicei inchise cu climatronic la 17 grade. ar fi culmea sa conteze pentru mine parerile sau privirile pietonilor sau altora din trafic.

tng 04-06-05 01:31

Re:

Quote:

Originally Posted by \"B 68 VLD\"
Eu nu suport sa merg cu geamurile inchise. Merg cu ele inchise decat daca este iarna sau ploua prea tare afara.

Cand am spus ca merg cu geamurile deschise m-am referit la geamurile pe fata. :wink:

tng, imi place super mult cand ma duc la BEST (stii tu despre ce vb) cu muzica tare si cand ma dau jos din masina absolut toata terasa ridica capu' sa vada cine e nebunu' cu muzica aia data-n halul ala de tare ! :lol:

Ai zis ca o stai la o bere/suc cu mine aici la noi in PL :D , sa-ti arat orasu si sa-l tulburam in putzin bass,ce zici? :lol:
Dupa bac ar fi mai bine ca sa fim si noi linistiti.

B 68 VLD 05-06-05 17:52

Quote:

Ai zis ca o stai la o bere/suc cu mine aici la noi in PL Very Happy , sa-ti arat orasu si sa-l tulburam in putzin bass,ce zici? Laughing
Dupa bac ar fi mai bine ca sa fim si noi linistiti.
Orasu' am ajuns sa-l stiu super bine! :P Dupa bac mergem si bem cat vrei! :wink: L-am tulburat putin sambata seara cat m-am plimbat prin Ploiesti. :lol: Trebuie neaparat sa ne vedem. :wink:

aicad 05-06-05 19:04

mdea si eu merg cu muzica tare dar nu tin toate geamurile deschise, doar pe al meu de la shofer, pentru ca m-am obisnuit sa stau cu o mana pe geam. imi place sa ma dau mare ca am super scule pe masina si imi place sa atrag priviri, fie de invidie fie de admiratie, fac treaba asta mai ales cand sunt cu prietenii si iesim la agatzat. (cei care ma stiu pot sa confirme lucrul asta) :lol:

tng 05-06-05 19:09

@aicad
parerile sunt impartzite,unora nu le place si te considera cumva .. altii altcumva.Fanaticii adevarati inteleg care si cum e treaba cu adevarat.
Fiecare o face cum vrea si cum ii place. :D

@B 68 VLD
:wink: rezolvam, stai linistit

aicad 06-06-05 20:20

@tng: chiar nu conteaza.... important e sa am simt eu bine cu manelele la maxim :))

tng 08-06-05 10:43

Re:

Quote:

Originally Posted by \"aicad\"
... manelele la maxim :))

mda.. fiecare asculta ce vrea in masina lui :lol:
yo unu prefer rap`u

cristi_ubs 22-06-05 16:58

muzica la maxim sa crape boxele.cand sunt singur,k daca mai sunt cu vre-un prieten tre sa ne intelegem.geamurile larg deskise muzica la maxim bass 2,k sa'ntork lumea capu'De ascultat ascult rap

Psycho 22-06-05 18:13

Re:

Quote:

Originally Posted by \"aicad\"
@tng: chiar nu conteaza.... important e sa am simt eu bine cu manelele la maxim :))

da d`alea mishto nu d`alea de jale unde urla aia de iti rup inaltele :P

orlando 22-06-05 22:48

acu nush cat de offtopic o sa fiu dar melodia asta sigur starneshte bashi rau de tot..
eu am ascultat-o in mashina mea si daca nu se uita lumea la me si la tata...si subliniez nu am woofer deocamdata...!
stergetzi rar

alex-maxx: nu va chinuiti sa o descarcati k are 0 kb ..orlando mai pune-o odata!! ...daca vrei :)

ZanDer 22-06-05 23:07

eu ascult muzica atat cat sa'mi pice bine ... ca de dau basii k lumea apei dupa 15 min de condus cand ma dau jos zici ca's bat ... cel putin la inceput asa era ... acuma am mai evoluat :D deci ... DA!

cannavaro 05-02-06 00:37

loool
ce chestie..am fost cu masina la un electrician sa-mi monteze mp3-ul la masina ....si din 2 vb l-a convins pe tata ca muzica trebuia sa stea mereu la un nivel scazut ca ceh daca se intampla ceva la masina trebuie sa auzi.

e corecta chestia dar ma enerveaza:) mie oricum imi place sa merg cu muzica tare..cat duce sistemul ;)

si inca ceva..
aproape totsi care merg cu muzica tare..merg asa doar la impresii...eu personal n-am auzit pe nimeni care sa mearga cu muzica tare in afara localitatilor.. itsi dai seama ca acolo nu aude nimeni ce muzica / sistem audio ai tu pe masina.

SHOGUN-A8 05-02-06 01:12

Nu stii tu....ce tare e sa mergi undeva pe un camp ceva...sa fii singur....sa asculti muzica la maxim...unde nu este nimeni pe o raza de vreo 10 km :wink:

cannavaro 05-02-06 08:13

aia e chestia ...ca nu vad farmecul la asa ceva:))

Eugen_TL 06-02-06 22:04

am votat DA! asta nu inseaman ca merg non stop cu ea ...am momente cand vreau sa fie liniste perfecta... imi place sa dau volumu pana acolo unde se aude bine.... ascult manele(nu suport acei soferi cu boxe care le dau la max de nu intelegi nik...),macedoneasca,hip hop.R&b, dance... depinde mult de melodii ! cand merg cu prietenii trebuie sa ne intelegem intre noi,dar uneori mergem doar ca sa ascultam muzica deci dam tare.... ! tata si mama nu suport sub nici o forma de aceea eu uneori raman in masina cand ei pleaca sa rezolve anumite probleme si dau tare si cum ii vad ca se intorc dau f incet! :) vara imi place cu geamul jos dar nu toate ca la tigani... iar uneori imi place cu geamurile inchise :) thats me ! :P

All times are GMT +2. The time now is 01:21.

- Copyright 2026 4Tuning