![]() |
Re: Skoda tuning- realizari
imi cer scuze dar nu mi-am permis fara acceptul dumneavoastra
:D si da inca e cea mai tare ;) mai ales interioru |
Quote:
|
pai nu stiu exact eu am propus ceva.....multi vor un gratar ceva....acum eu stiu......
|
Quote:
http://www.bikersclub.ro/ Putem reverva 4-5 mese, intra cam 10 oameni la o masa, e foarte tare si ieftin. |
stiu honda aia:X doar am fost acolo la tunare doar am luat bara fata de la honda:)) :lol: e bestiala cat despre locatie ramane sa vedem ce zic si baietii dar facem cumva sa fie bine parca tot mai misto e atmosfera acolo in mijlocu masinilor:)) :lol:
|
stie cineva cum pot sa vorbesc i eu cu fram....ca nu pot sa ii dau pm si vreau sa il intreb cate ceva despre grila aia frumoasa rau pe care o are....mersi mult
|
Quote:
|
aveti idee de unde pot face si eu rost de grila aia din fata,acolo unde scrie skoda,nu gasesc,sunt nou pe aici
|
am vazut la cineva mai sus pe forum nish poze si as vrea sa imi fac si eu asa masina dar nu gasesc grila aia din fata,cine ma poate ajuta,pls
|
Are un prieten de vanzare..daca te intereseaza,da-mi PM sau lasa mesaj..
|
2 Attachment(s)
si bolidu meu, tot de la dxx cumparate, mai putin jantele:) scuze ca e cam murdara
|
Quote:
|
pai de unde ti-ai luat grila din fata ca vreu si eu
|
Quote:
|
Nu am zis ca nu e vrs dar ar arata mai bine grila clean...si oricum un cunoscator stie sa faca diferenta intre un vRs veritabil si unul care are decat kit..o zi buna
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:31. |
- Copyright 2026 4Tuning