![]() |
:wink: Jante din aliaj pe 12\" gasesti la Radacini chiar in Bucuresti...
Sunt 2 modele : Unul cu spite multe , si unul cu 3 2 mil bucata :) |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Daca tii cu tot dinadinsul intra si pe 15\" , cu modificari
pep are pe 14 si am inteles ca a modificat caseta de directie si aripile Dar tre sa ai $ ca asa trebuie sa cumperi si caucioace ;).... |
asta era masina unui prieten
http://www.spidertuning.go.ro/site/s...o_ro/Tico1.JPG http://www.spidertuning.go.ro/site/s...o_ro/Tico2.JPG pe era erau jenti de 14 cu cauciucuri Pirelli de 185/50/R14. problema nu a fost cu gasirea jentilor, ci cu gasirea cauciucurilor in niste bani acceptabili (cu toate ca banii nu erau foarte mare problema pentru el). intr-un final a gasit 2 ceva uzate pe spate, si ceva acceptabile pe fata. |
destul de frumos. bravo!
|
am urmarit si eu topicul si am vazut ceva care mi sa parut mai mult decat ciudat :?: :?: tico are CARBURATOR :shock: :?:
|
Re:
Quote:
|
dom`le ....ce ti se pare asa curios faptul ca tico are carburator ?
Ai mai auzit tu pana acuma ca are injectie ??? @bobo32....de ce nu mai exista? |
Haideti ca va fac poze eu din atelier maine cu barile de Lumma pe care le-am pus pe Tico si spatele de Rieger cu prize puse pe spate sa muriti cum arata pe Tico si apoi peste o saptamana veti vedea pozele si cu masina vopsita :lol:
|
Lumma produce piese de tuning ptr tico ??? :? :? :?
In fine.....asteptam pozele :D p.s. consider-o ca pe un sfat --> faceti-va un site mai calumea :) |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
pacat de kzv. in fine, asteptam pozele. |
salutare, sunt unul dintre cei cu \"cutiutza de chibrituri\" (adica tico) si vreau si eu sa-mi iau niste jante pt. masinutza. am gasit cateva modele interesante la 13 inci, dar nu stiu daca se gasesc cauciucuri care sa nu modifice diametrul exterior al rotii (adica inaltimea cauciucului sa ramana tot cea din talon). stie careva care-i pretul la un cauciuc din asta la magazin?
si inca ceva: s-a interesat careva de suspensii sport pentru \"fiara\"? |
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:30. |
- Copyright 2026 4Tuning