![]() |
Re: Opel Vivaro VPC
Quote:
|
Quote:
Masina asta e totatal lipsita de scop, de acea este geniala, s-a plans cineva cand ford a aruncat un motor cosworth in transit, sa plans cineva cand VW a decis sa dubleze puterea la Transporter doar asha ca n-avea ce face, si exemplele continua, aceasta masina e pentru cei cu multi bani sa aiba ceva de distractie, s-au saturat de ferrari lambo si asha mai departe, vor ceva nou, o duba care sa faca 0-100 in sub 10 9 8 7 sau draq stie cate secunde, asta da, asta e interesanta si o sa intoarca capete mult mai mult ca orice super car. Ganditi-va nu ati intoarce capul cand ati vedea asha ceva trecand pe langa voi ;) |
numai soferi periculosi care vor 1000 cp, pt ca de...nu va ajung ce are sub 200 cp... !
debea astept sa faca cineva dube cu 750 cp + nos, sa fiti INTRADEVAR MULTUMITI ! ce vreti voi sa faca o duba? sa faca bmw-uri...? oricat ar incerca ei nu prea ar face mare branza pt ca...e o duba !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Asta se preteaza la un interior misto, gen pimp my ride, cu absolut tot ce poti sa bagi in ea:D
|
pfff...what's the point? o_O
|
io mi-as lua un vivaro
|
dupa cum am mai zis: SHOW si atat... de ce sa nu fie ceva mai nebunesc? unde mai vezi dube tunate? normal ca nu e singura dar nici pe toate drumurile nu sunt... daca vrei sa fii mai diferit uite una din solutii...
|
Eu, sincer nu as tuna dube :) Nu vad rostul
|
Numai buna pt distributie :)
|
Este super frumoasa.
|
100 exempare...arata "veninos"...= isi merita pana la iltimul sfant !
duba tunata...nu am mai auzit, dar arata demential ! |
Quote:
|
oricat de sport ar fii incercat ing de la opc, nu ar fii reusit sa faca o sportiva din aceasta duba.
pt editia acesta, limitata la 100 de exemplare, eu zic ca pretul se explica! imi place f mult ceea ce a iesit! o duba exclusivista! |
mai bine modifica alceva, da nu opel vivaro, botul arata jalnic...
|
ba nene nu imi place e copiata dupa citroen sau ford :(....sau peugeot
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:17. |
- Copyright 2026 4Tuning