![]() |
Re: Pareri,sugesti tuning Audi A6
nici eu nu am vazut-eu zic ca sunt pt bmw si atat-xenon e super bun dar ia de 55 w ca alea de 35 w nu fac treaba din cauza lupei.
|
Quote:
|
in rest nu am mai facut nimik deocamdata la masina ca am avut-o in service pt revizia de iarna si sa schimb si placutele de frana.
Am xenon original al masini si sincer nu stiu decat sunt. |
Pune tu pe masina un Xenon dla de 8000 de kilocalorii 8000k ii zice nush exact unitatea de masura... scuze pt posibilitate de greseala... Am vazut pe un A4 de 2002 faruri cu 8000k si arata fantastic... mai ales albastrul acela puternic... Ce e drept e destul de scump dar de efect!
|
Am Avut Eu..sunt Doar De Efect.pe Strada Nu Vezi Lumina.de La 6500 Kelvin Ochiul Nu Mai Poate Distinge Corect Spectrul De Culoare.de Aceea Cele Mai Frumoase Sunt Cele De 10000 Dar Sunt Interzise.
|
de ce sunt interzise... de curiozitate... k am dat peste o oferta dar pt touareg era de 10000k
|
Quote:
|
dak deja ai instalatie de xenon originala nu ii mai poti pune alt xenon. nu ai prinderi pt bec
|
deocamdata nu ia-m mai facut nimik la masina ca nu am mai avut timp. oricum mai astept ceva sugestii de la voi
|
Am De Vanzare Un Radio-cas Symphony Cu Magazie De 6 Cd Incorporata De Pe Audi Al Meu.e Originala Si Merge Impecabil.poate Ne Combinam Cu Ceva...
|
6 Attachment(s)
dc nu renunti la improvizatia manerelor cromate arata mult mai bine fara ele...
acum uite niste poze sa iti faci o idee , cam ce sa mai schimbi la masinuta:rolleyes2 |
Quote:
|
299 euro ..negociabli.functioneaza si arata perfect.accept si combinatii...
|
1 Attachment(s)
de unde pot cumpara si eu bara asta si daca stii cam la ce pret
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:32. |
- Copyright 2026 4Tuning