Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Mercedes vs. BMW POLL (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/563-mercedes-vs-bmw-poll.html)

cj82ufo 29-02-04 16:18

me 2 :peace: :2gun: :2gun: :bat:

U R S U 01-03-04 21:47

Fratilor: eu ma declar Mercedes-ist convins!

In alta ordine de idei, nu cred ca pot fi tocmai comparate! Consider BMW sportiv, de serie, dar tin cu eleganta si calitatea produsului, deci, un vot de la mine (ca atat se poate) pentru Mercedes-Benz!

Devil_1 18-11-04 15:18

1 Attachment(s)
mercedes ii baza!!!
bmw face masini bune dar care nu se ridica la nivelul mercedesului din nici un pct de vedere.

Devil_1 18-11-04 15:20

1 Attachment(s)
...

EvLSant0S 18-11-04 15:29

ce mertz e ala din prima poza de devil ?

the_mav 18-11-04 15:33

devil, iti spun ca am vazut unul identic dar cu nr de B luni dupa masa, pe la 16.00, in spatele ONT-ului pe Magheru in Buc... langa Turabo Cafe..
e absolut criminal..

catalin rs4 18-11-04 15:35

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"
ce mertz e ala din prima poza de devil ?

cls 55 amg :D superba masina... 8)

LEXUS 18-11-04 21:17

MERCEDES RULEZ...

bmw..e ok..dar sa nu zica nimeni ca mertu face masini mult inferioare ca sportivitate..

din cate imi amintesc in-tro revista p-aci prin romania..SUPERCAR(NU FAC RECLAMA:P:) care nu este o publicatie romaneasca..ci internationala..pentru cine cunoaste, intre supermasini ca ENZO, DB9 , MURCIELAGO , GALLARDO..
a fost introdus si CL 65 AMG...si SLR bagat in comparatie cu ENZO SI CARRERA GT...n-am vazut nici un bmw in test :wink:
s-a dus vremea cand bmwu era masina de fuga a europenilor cum era E-typeu la englezi si americani si chiar si europeni:))))
oricum parerea mea..ca BMW pana nu apare cu M5 care nu prea pare atat de FIOROS..doar 500cp si un cuplu FFF mic in comparatie cu MERCEDES..care are 600 si cuplu limitat in jurul val de 1000....demonstreaza ca aviatorii din bavaria au ceva probleme :wink: ..poate cand o aparea M7..dar nu cred...

OFFTOPIC : AM VAZUT CLS 55 AMG IN BUC :D

LEXUS 18-11-04 21:21

la CLS..singurul lucru care-o dezavantajeaza la interior este placa masiva de lemn de pe bord..care arata invechita..si ii stirbeste din lux..iar la exterior..trebuia sa-i faca geamurile putin mai inalte..sunt prea mici..
PAREREA MEA

catalin rs4 18-11-04 21:28

Re:

Quote:

Originally Posted by \"LEXUS\"
la CLS..singurul lucru care-o dezavantajeaza la interior este placa masiva de lemn de pe bord..care arata invechita..si ii stirbeste din lux..iar la exterior..trebuia sa-i faca geamurile putin mai inalte..sunt prea mici..
PAREREA MEA

am stat in cls....si in legatura..cu geamurile..ai dreptate..totala..sunt extrem de mici....vecinu are cls toata ziua vad masina..pe geam :D este si cls..cu carbon..sau aluminium....(interiorul)

LEXUS 18-11-04 21:30

mah da tu unde stai ma frate..in riviera franceza:))))??
ce dreq..as prefera in loc de lemnul de pe bord care pare neprellucrat o placa de carbon :wink:

catalin rs4 18-11-04 21:43

Re:

Quote:

mah da tu unde stai ma frate..in riviera franceza:))))??
ce dreq..as prefera in loc de lemnul de pe bord care pare neprellucrat o placa de carbon :wink:

:D :D uitate la brabus ei au un cls cu carbon cred..nu stiu unde am vazut asa..unu...maine fac poza la cls de la vecinu..numai sa nu ma vada..ca cine stie ce crede dupa aia.. :lol: :suspiciou

LEXUS 18-11-04 21:48

stiu de brabus :wink: vezi sa nu-ti dea in cap..cine stie ce-o zice ca faci parte dintr-o retea de mafioti si vreti sa io luati:))
te cred mey...ce naibii am vazut in buc..CLS..si Maserati QUATROPORTE : 8) ultimul model :cry:

catalin rs4 18-11-04 21:53

Re:

Quote:

stiu de brabus :wink: vezi sa nu-ti dea in cap..cine stie ce-o zice ca faci parte dintr-o retea de mafioti si vreti sa io luati:))
te cred mey...ce naibii am vazut in buc..CLS..si Maserati QUATROPORTE : 8) ultimul model :cry:

oameni in germania sunt mult mai complicati.. :twisted: :twisted: :twisted: oricum...frumoasa masina..cls...a fost deja un test in auto bild cls vs bmw m5...pana la 160 ii mai rapid cls...dar de la 160 la 200 bate m5...sunt curios..de..cum se prezinta e 55 amg.. 8)

LEXUS 18-11-04 22:03

mah nu stiu ce sa zic..
E55 e tare...vb aia..a fost un test in supercar intre E55 si RS6..E55 castiga la viteza..si tranzmisia care cupleaza apr instantaneu..si RS6 castiga cand venea vb de abordarea curbelor..si delay f mare la transmisie..
probabil si M5 o sa fie cam= cu E pt ca eu banuiesc k s-au bazat mai mult pe turatii ridicate decat pe un cuplu insemnat si motorul derivat din F1...vazusem o declaratie a unui focital BMW mai demult si zicea despre motor..cand au aratat prima data masina..k au pus pe M5 un motor de F1..care dk ar intra in serie..n-ar tine mai mult de 1500-2000 km:))si ca tre sa refaca tot motorul..si pastreaza doar blocul..k ei fac masini pt o viata:)))

All times are GMT +2. The time now is 11:25.

- Copyright 2026 4Tuning