Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piatra-Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt.html)
-   -   Unde va spalati masina? (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/56288-spalati-masina.html)

Jok3r K10 04-05-08 21:53

Re: Unde va spalati masina?

Quote:

Originally Posted by EDC_cip (Post 1514589)
eu o spal la SC.automoldova.SA :D si mio spal io :P" """" o pompa cu um burete si o solutie""

Cred ca e cel mai bine asa!!!

buddy_lexx 04-05-08 22:34

Quote:

Originally Posted by EDC_cip (Post 1514589)
eu o spal la SC.automoldova.SA :D si mio spal io :P" """" o pompa cu um burete si o solutie""

iti place s`o freci u klumea nu?:))))

EDC_cip 04-05-08 22:41

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 1514759)
iti place s`o freci u klumea nu?:))))

pfai :X:X:X:X doar e masina mea si nu ma inseala ;)

buddy_lexx 05-05-08 00:13

Quote:

Originally Posted by EDC_cip (Post 1514782)
pfai :X:X:X:X doar e masina mea si nu ma inseala ;)

las k si eu o spal singur..nu k nu ash da 15lei la o spalatorie..dar pur si simplu imi gasesc ocupatie..k ma plicti:)

stefan_88 05-05-08 11:48

Quote:

Originally Posted by Razvan_rTb (Post 1513590)
mai bine ai renunta la ideea asta de a o spala acasa ca o zgaraii, sau paote ai si tu un turbojet ceva si o carpa ed aia buna. daca ai asa ceva esti profesor 8)

am tot ....si turbojet...iau d la baietii de la depozit-ul de vis-a-vis de mine :). Parerea mea...este ...k mai bn o spal acasa ....ca asa am mai multe sanse sa nu o zgarii ..decat la spalatorie , pt k baietii de akolo ...nu prea ii intereseaza dak ti-o zgarie ( am patit-o la spalatorie....si m-am lamurit )

VaLeX 06-05-08 13:05

eu nu`mi spal masina , i like it dirty :evil:

mariusD 06-05-08 13:47

Quote:

Originally Posted by stefan_88 (Post 1515517)
am tot ....si turbojet...iau d la baietii de la depozit-ul de vis-a-vis de mine :). Parerea mea...este ...k mai bn o spal acasa ....ca asa am mai multe sanse sa nu o zgarii ..decat la spalatorie , pt k baietii de akolo ...nu prea ii intereseaza dak ti-o zgarie ( am patit-o la spalatorie....si m-am lamurit )

depinde si de spalatorie... si de baiatu care ti`o spala... si de ciubucu` care il lasi... si multe altele... eu unu las si masina la spatorie si vin dupa 1-2 h si o gasesc luna ... bine ca sunt si client fidel :D doar se stie ca masina mea nu sta mai mult de 3-4 zile nespalata :D (rar sar peste) iar faza cu spalatu propriu... depinde dak stii sa o speli in asa fel sa nu o zgarii... multi nu prea le au... dai cu buretele cu spuma manual si altele...

mitrea dan 22-02-09 11:09

Quote:

Originally Posted by mariusD (Post 1184085)
Cea mai buna ramane tot cea de dupa regiment ... nu prima ... aia noua... urmatoarea... de 2 ani spal numai la ei... si acum 1 luna ma pus draqu sa spal masina la Elit pe fermelor... si vreau sa va zic ca a trebuit sa ii fac polish la masina dupa aceasta spalare pt ca era plina de zgarieturi facute de domni de acolo... au dat cu buretele pe masina... da nah` asta e
Deci in concluzie nu va duceti la elite ca e varza!

wa ce faci

Scarto 22-02-09 11:18

Quote:

Originally Posted by mariusD (Post 1517781)
depinde si de spalatorie... si de baiatu care ti`o spala... si de ciubucu` care il lasi... si multe altele... eu unu las si masina la spatorie si vin dupa 1-2 h si o gasesc luna ... bine ca sunt si client fidel :D doar se stie ca masina mea nu sta mai mult de 3-4 zile nespalata :D (rar sar peste) iar faza cu spalatu propriu... depinde dak stii sa o speli in asa fel sa nu o zgarii... multi nu prea le au... dai cu buretele cu spuma manual si altele...

Mare laudator mai esti :lol::lol:

razvy_2002 23-02-09 16:19

nu va recomand spalatoria DELFIN de pe varianta: nu prea stiu ca exista si praguri la o masina si trebuie sa stai langa ei s-o stearga klumea si sa nu lase urme :(

Teo MTM 26-02-09 00:24

Open Mind ... acceptabil ... depinde cine o spala ca mai sunt si incepatori ! ;-)

laurentiu NT 28-02-09 17:32

La spalatoria TORENT, dupa parerea mea se spala destul de bine, mai ales daca esti ''atent" .

lex309 06-03-09 15:21

La Torent spal masina de 3 ani de zile. Spala bine baietii acolo. Evident niciodata n-am ramas dator. ;)

andrein 07-03-09 19:55

cea mai buna spalatorie e acolo unde baiatul care face treaba te asculta. Adica tre sa ii zic eu unde si cum sa dea ... cea mai apropiata de adevar este spalatoria TOTAL si apoi cea de la OMV din spate

mariusD 07-03-09 21:04

Quote:

Originally Posted by andrein (Post 2127491)
cea mai buna spalatorie e acolo unde baiatul care face treaba te asculta. Adica tre sa ii zic eu unde si cum sa dea ... cea mai apropiata de adevar este spalatoria TOTAL si apoi cea de la OMV din spate

asa e ... cea din spate de la omv... cea mai cea mai ... si una din cele mai mari spalatorii... ma refer la masini mici ca nu accepta masini mari... de 3 ani spal numai la ei... mergeti cu incredere la ei

All times are GMT +2. The time now is 21:37.

- Copyright 2026 4Tuning