Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto (https://forum.4tuning.ro/22-troubleshooting-howto-mecanica-electrica-probleme-auto.html)
-   -   Cum sa... VOPSIM JANTELE (https://forum.4tuning.ro/22-troubleshooting-howto-mecanica-electrica-probleme-auto/56273-vopsim-jantele.html)

DACIA-Wrc 08-11-07 14:01

Re: Cum sa... VOPSIM JANTELE

am inteles, si daca`s frecate? :d
oare ar iesi din chit? :d

quick_5hifter 08-11-07 15:17

Quote:

Originally Posted by DACIA-Wrc (Post 1189435)
am inteles, si daca`s frecate? :d
oare ar iesi din chit? :d

Da, am auzit ca da, mi-a zis un prieten saptamana trecuta chestia asta...numai ca trebuie sa aiba mare grija la detalii cel care le face cu chit. Orice greseala se vede mult mai accentuat.

DACIA-Wrc 09-11-07 15:24

aia`i drept, problema ii la forta centrifuga.
oare nu ar zbura de acolo chitul?
nu`i mult dar cat este...

turbojack 09-11-07 20:56

Quote:

Originally Posted by DACIA-Wrc (Post 1191298)
aia`i drept, problema ii la forta centrifuga.
oare nu ar zbura de acolo chitul?...

se foloseste chit cu fibra de sticla sau /si poliesteric si nu gips. ;)
Marginile jantei daca sunt ciupite adanc ,se sudeaza si apoi prelucrate la nivel.Chitul de pe "buza jantei,va sari la montarea anvelopei sau daca nu la prima atingere de bordura.

CT-35-LGS 08-05-08 21:11

sal.... quick_5hifter unde ti ai vopsit jantele ... ? ( sry offtopic )

CristiRS 19-05-08 01:55

am folosit mai demult lac la spray, mai stie cineva de unde pot cumpara ?

NT33EXE 19-05-08 13:16

salutare!
m-am gandit sa apostez aici, search-ul nu merge si nu vreau sa initiez un thread aiurea.
PROBLEMA:
pilitura rezultata in urma frecarii placutelor de frana de discuri s-a depus intr-un mod ciudat pe jante. am incercat la spalatorie sa o indepartez cu solutie pentru curatat dar fara succes. cred ca pilitura a afectat si stratul de suprafata pentru ca urmele sunt vizibile si se simt la atingere chiar si dupa curatare. mentionez ca am discuri perforate si pe fata si pe spate.
astfel stand situatia ma gandesc din ce in ce mai serios sa le vopsesc in ideea ca vopseaua la va proteja mai bine.
jantele sunt marca tsw catalunya hyperblack.
voi urca poze dupa-amiaza pentru a se vedea clar la ce ma refer.

Crisskro 20-05-08 18:12

Eu le sterg o data la 3-4 zile de pilitura...se ia cu un servetel uscat :) Treaba de 15 minute. Probabil ma cred nebun vecinii.

dolb 20-05-08 18:54

eu sti cum le-am scos ? :D am luat mai demult un spray f bun pentru rugina si chestii + altele de bord, de tapiterie etc,

am dat intai cu cel de rugina am lasat 5 minute, am spalat cu jet, am frecat bine bine bine, apoi am dat cu spray activ pt tapiterie , bord alte tampenii, am dat cu jet am frecat bine bine si am ramas surprins ca zici ca's croame :D

NT33EXE 21-05-08 07:42

m-am gandit si eu la varianta asta dar acel spray nu cumva ataca suprafata jantei?

dolb 21-05-08 09:50

pai azi e miercuri , treaba am facut-o sambata JANTELE SUNT INCA INTACTE :)

NT33EXE 21-05-08 14:43

hai ca incerc si eu. daca nu iese, le vopsesc.
voi urca totusi poze inainte de asta.

NT33EXE 22-05-08 10:55

3 Attachment(s)
poze relevante...................

Bogyciu 27-05-08 21:20

2 Attachment(s)
Pacat de ele... :sad:

Acu intrebare, la jante noi, vreau sa le fac interiorul negru, trebuie doar matuite si vopsite sau trebuie frecat pana se da jos toata vopseaua? Sa fiu mai explicit pun doua poze. Ideea e ca le luam negre de noi dar nu au pe 15" cat vreau eu... Sarim peste partea cu pregatirea, lucrarea se va face la vopsitorie numai ca baiatu pe care il stiu eu nu a mai vopsit jante pana acu, el zice ca nu are aderenta vopseaua la aluminiu.

Erros20 28-05-08 00:39

Si ale mele ar trebui reconditionate ... da am inteles ca in cj este ceva service care reconditioneaza jenti ... 2 milioane ... 3 ... nu stiu exact ...
Eu zic ca aia e cea mai buna alegere ...

All times are GMT +2. The time now is 23:53.

- Copyright 2026 4Tuning