![]() |
Re: VW Golf Mk4
Vala bil 8000 Euro reducere de pret de sarbatori
|
up up negociabil!!!!!
|
:D :D :lol: :-P :!: :!: :!:
|
PRET: 8000 Euro negociabil accept si variante!!!!!!!
|
sus sus negociabil......
|
Foarte negociabil
|
|
nup...tot masina mica vreau......
|
sus sus sus
|
up up up up up
|
sal , tot din GL , ce motor are ? var cu un golf 3 1.9 td din 1994 te intereseaza ? + difrentza din partea mea bineinteles :)
|
VW Golf Mk4 motor 1.9TDi, an 1999, culoare Jazz Blue Pearl Effekt
Dotari: -4 airbaguri -climatronic -servo total -4 geamuri electrice -oglinzi electrice incalzite heliomate -volan reglavil adancime + inaltime si scaun sofer +pasager reglabil inaltime -alarma -inchidere centralizata -modul confort -radio-casetofon original Vw Beta -scaune sport -jante aliaj Borbet+cauciucuri noi vara -Bonus jante +cauciucuri iarna Km 121000, consumabile schimbate, distributia schimbata la 112.000km, proprietar, adusa din Germania la sfarsitul anului 2006.... PRET: 8000 Euro foarte negociabil Telefon: 0742/384741 As vrea tot asa mai nou ....daca ar fi numai pt Kia pt care o mai am ar fi o var dinasta dar la asta ceva mai nou 1999-200.... |
ma refeream daca are 90 - 101-115 cai ;) , dar din poze , parca e de 90 cai cred . nu ma intereseaza kia . si daca are 90 cai , e cam mare pretul , mai ales ca e si din '99 . oricum , bafta cu vanzarea . oferta mea e valabila
|
90 cp...si crede-ma e cu mult peste cel de 90 cp decat unul de 101 cp
|
uuuuuuuuuuuuuuupppppppppppppp
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:47. |
- Copyright 2026 4Tuning