![]() |
Re: Clio 1.5 hatchback - inceputul........
Combina asta agricola consuna 5-6% in oras cu aer cu tot.......asta ar fi un motiv.....altul este ca I LOVE DIESEL SOUND ........
|
Ala 2.0 16v nu cred ca se potriveste pe caroserie.........trebuie alta masina..... si urmatoarea sper sa su fie tot clio sper sa fie Honda S2000...
|
3 Attachment(s)
Cumpar niste piese. Are cineva asa ceva????
|
Quote:
cat despre anonymus_mugur (aka fritz4tuning), de la el mi-am comandat stopurile, il recomand cu incredere. |
Frumoasa masina, s-o stapanesti sanatos!
Farurile cu Angel Eyes au reglaj electric? |
Multumesc. Nu stiu nimik despre ele daca vrei vb cu importatorul am dat id lui de mess la inceput ala cu mugur....
|
@pyt - Cum ma introduc si io intr-un club sau asa ceva ?????
|
@octav: da, au reglaj electric
@aadalex: da o raita pe la sectiunea de cluburi, vezi care crezi k ti s-ar potrivi mai bine si anunta-ti intentia pe topicul dedicat inscriilor. daca vrei in 4ss, putem discuta mai multe pe privat |
1 Attachment(s)
I-am cumparat proiectoare si maneta de langa volan......sper sa le montez in curand.......pret 200 ron proiectoare + 80 ron maneta......imi lipseste ceva totusi cablul de legatura dintre proiectoare si instalatia masinii. Are cineva asa ceva?YM [email protected] sau 0722.321.719
|
Salut.O sa arate super masina.Spor la treaba
|
2 Attachment(s)
Am reusit sa spel masina............parca arata mai bine asa.... i-am montat si proiectoarele...o intreaga istorie... m-am mai rupt din buget cam 200 ron proiectoarele, 80 ron maneta, 100 ron montajul (l-am facut la un service din ala de monteaza alarme si boxe ... in concluzie.... s-a ocolit instalatia electrica a masinii si panoul de sigurante si s-au montat o siguranta separata si un releu) + 50 ron becurile, si 15 cablajul dintre ele.
|
Salut si La Multi Ani! Anul a inceput bine pentru masina mea, a capatat un casetofon nou, lumina in torpedou (35 ron), leduri schimbate la bord, la usi, la consola centrala(120 ron), un set de boxe noi pe fata (80 ron) ..... asta este tot..... o sa continui.....Multumesc!
|
5 Attachment(s)
Sal! Pun niste poze cu interiorul........si bordul cu led-urile schimbate.
|
stai p viespari?
|
Sal. Nu, sunt din alta zona Balta Alba - Nicolae Grigorescu.
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:09. |
- Copyright 2026 4Tuning