![]() |
Re:
Quote:
Teddy, pretul cerut e intradevar maricel pt un SH, dar la cat costa ea intradevar in america, greu gasesti ceva care sa ofere atat performante cat si capacitate de incarcare/remorcare etc. Aici costa , nou noutz cam 45 000 euro cu toate taxele. |
intr-adevar sunt scumpe pt un sh pe mobile este acelasi pret dar cu putini km sau chiar noi
|
american dream... numai ei sunt atat de nebuni sa puna asemea motoare pe o camioneta...
e DODGE RAM SRT10 si mai exista o varianta mai \"slaba\" cu ~ 10 mii euro mai ieftina... un V8 de 345 horshi putere :lol: :peace: |
eu n-as vrea sa primesc asa un cadou... ma sinucid intr-o benzinarie :))
|
As lua unul pentru muncile campului.
|
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
hhhmmmmmm!!!!! mi-a ramas un boeing in gat........tocmai s-au dublat vanzarile de benzina in zona pe unde au aparut :lol: :lol: :lol: de ce nu e tata neam cu becali???? ca-mi faceam firma de furat mertane si bimmere din parcari cu una ca asta..... :oops: :oops: :oops: da las' ca nimeresc eu numerele la 6 din 49 odata si odata...... |
o data si o data ... :)
|
h3h3
tinand cont ca incepe campania agricola sunt numai nume de carat cartofii de pe camp :lol: mda.....masina americana e masina americana ... frumoase in draci dar sugative de benzina la greu
|
benzina s-a facut in SUA 4 dolari galonul, adica mai scumpa ca in romania... Va vine sa credeti ??? Fratilor, vorbim de tara lui V8, unde masina care consuma cel mai mult era cea mai cautata !!!!!
Ei bine, se pare ca se schimba lucrurile... :wink: |
da ma dar aia au salarii frate nu ca noi .La 4 dolari e o nimica toata pentru ei dar la noi ca vor sa il faca 2 dolari/LITRU pai ce noi suntem la jumatatea americi de cand? :D
|
o sa exportam matizuri in SUA :)))
|
eu il vreau pe cel negru
|
Re:
Quote:
|
eu vreau doar motorul :twisted: :twisted:
|
masina are motorul de viper dar este de rahat are 500cp dar nu este rapida iti cumper un ford lightnin SVT care are motor mai mic si este mult mai rapida
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:40. |
- Copyright 2026 4Tuning