![]() |
Re: Dacie 1310
1 Attachment(s)
Quote:
Uite si o poza ca sa iti faci o idee |
si nu se mai aude nimic de masina?sau te lasi de ea?
|
salut !! daca vrei iti dau eu un motor de 1.4 de berlina din 86' la 60 cp park si :(( ocutie in 4 trepte de rezerva si aventual daca vrei o punte spate cu tot cu amortizoare ! toate la 8 mil !!!
|
parerea mea este ca ar arata mult mai bine fara dunga aia cromata pe bari si fara dungile de pe oglinzi :) plus ce au mai zis baietii pe aici
numai bine |
vrea cineva un motor la 60 cp ?
|
da tot jos de pe ea.....pune-i plasa...pune-i fustite....pune-i 5 prezoane.numai tampenii.nu ii spune nimeni sa isi faca mai intai franele,directia ca sa nu intre cu ea in pom...,articulatiile la roti.toti vor sa o tunareasca cat mai mult,sa scoata cat mai multi cai putere ,sa fie smecheri,sa duduie masina de muzica....
|
decat sa asculti muzica mai bine iti auzi propriul motor .baiatul nu a mai facut nimic la masina deocamdata , deoarece a avut un accident cu masina unui prieten si tre sa ii faca masina lu ala, mare pacat :(, desi vinovat nu a fost el , cel care a provocat accidentu a dat banu la politai si a plecat linistit.
|
Quote:
daca vrea (x) sa o "tunareasca" sau sa ii aduca modificari in vederea obtinerii unor performante, plec, plecam, de la prezima ca masina e beton d.p.d.v tehnic, altfel, "te pisi contra vantului" sau mai rau "o dai de gard" |
exact.ai dreptate bolo.dar ma indoiesc ca nu numai aceasta masina ci si multe altele de pe acest forum unde isi dau multi experti cu parerea nu sunt chiar asa grozave din punct de vedere tehnic si atata timp cat masina nu este ok din punct de vedere tehnic nu se mai poate pune problema de tuning sau alte minuni ca sa fuga mai tare sau sa mai stiu eu ce...
|
Dacia mea e 1310 dar cu motor 1.4 5 trepte si 62 de cai:D:joy:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:44. |
- Copyright 2026 4Tuning