Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Masina mea : Opel Corsa (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/55441-masina-mea-opel-corsa.html)

CT 76 LEV 31-10-07 22:18

Re: Asta-i Corsa mea !

Multam !
Am sa caut acolo sa vedem !

Byba 01-11-07 13:48

ia intra pe forum-ul meu sa imi zici daca iti plac farurile?(B 87 B Y B)
sa imi zici daca i-ar sta bine si la a ta !

TheEnZo 01-11-07 17:20

Asteptam poze cu motorul ... !

Bogdan YBR 01-11-07 20:25

ce poze frate k nu are soto 2.0 pe masina asta. // parerea mea
plus de asta mi-a dat de banuit de cand a zis 2000 euro. yo am avut cielo pana acum 3luni si aveam un SFI in plan si stiu preturile motoarelor de opel si la 2000 nu gasesti decat LET dar tipla, cu toate anexele si electrica.

ZooM-ZooM 02-11-07 12:26

Quote:

Originally Posted by B-10-YBR (Post 1179235)
ce poze frate k nu are soto 2.0 pe masina asta. // parerea mea
plus de asta mi-a dat de banuit de cand a zis 2000 euro. yo am avut cielo pana acum 3luni si aveam un SFI in plan si stiu preturile motoarelor de opel si la 2000 nu gasesti decat LET dar tipla, cu toate anexele si electrica.

nu fitzi rai....si sceptici..poate omu chiar are motor de 2,0...
plm,am zis deja 5-6 insi ca vrem poze,nu mai sariti cu noroiul.

CT 76 LEV 04-11-07 20:29

1 Attachment(s)
Comentarii ? Nu va speriatzi ca mai urmeaza !

kmkz 04-11-07 21:30

felicitari omule... frumos motor...

dar am si eu o intrebare: ai gasit greu poza pe net?
in primul rand ai decupat-o aiurea ca sa nu se vada sursa... dar trecem si peste asta...

stii unde ai pierdut credibilitatea? la pozitionarea stergatoarelor: in primele poze sunt dispuse suruburile de prindere pe stanga, in timp ce in poza cu motorul, suruburile sunt puse fix invers...

ceva comentarii? acum vin si intreb: masina chiar e a ta? si daca da, pacat de exterior ca e chiar dragut, nu trebuie sa aberezi la faza cu motorul, te-am fi respectat cu totii pt ce ai facut pana acum...

pacat...

CT 76 LEV 04-11-07 22:33

Bv ! respect pt tine ! Am plecat de la aberatia unuia din bucuresti care a venit el cu ideea de a pune motor de calibra pe o amarata de corsa ! DA masina este a mea dar fara nicio modificare la motor.........cel putin pana acum ! Felicitari pt spritul de observatie si scuze pt cei care chiar au asteptat pozele cu motorul ! PACE si conduceti prudent !

kmkz 04-11-07 22:42

bine macar ca ai recunoscut... e pacat ca ai incercat sa faci si tu ce fac pustii astia de 15 ani de pe forum... ideea e ca astfel de lucruri nu trebuiesc facute fie doar si pt simplul fapt ca aici sunt prea multi oameni pasionati de tuning... si zic eu, oameni care merita tot respectul...

respectul meu il ai si tu acum ca tot ai recunoscut...

P.S.: e motorina, nu?

Bogdan YBR 04-11-07 23:14

HeHeHe ai intrat si tu in clubul select din care mai face parte unu cu un espero 1,8 despre care ne zicea ca e turbo de pe cali c20LET dar el nici nu stia sa minta deoarece letu e motor 1998 nu se 1800 si ne arata el poze cum merge la intrarea in pitesti cu 220-230 si avea 3500 ture. :)
nu o lua ca pe o critica ca nu tu esti de vina ca ti-ai incercat-o, ci aia care pun botu' / conotativ vorbind
@kmkz : dap e diesel : uita-te la tobe si cred ca e ori 1,3 cdti sau 1,7 dti mai degraba
@CT76LEV da eleronul jos ca da mult mai bine fara.

recBeat 05-11-07 18:07

Quote:

Originally Posted by CT 76 LEV (Post 1183558)
Comentarii ? Nu va speriatzi ca mai urmeaza !

se vede clar din poza ca acea masina are volan pe dreapta :cry:, pacat ca te simti jenat de cilindreea motorului tau :???: si mai pacat ie ca ai incercat sa ne minti ca pe niste fraieri care nu au mai vazut masini in viata lor. Personal apreciez doar faptul ca ai recunoscut.

dany_let 06-11-07 08:42

nu apreciez nimik...asta denota ce fel de om esti si ce minte ai...sa spui ca ai 2000 cand tu nici nu stii cu ce se mananca....

ZooM-ZooM 06-11-07 12:48

bun...inca unul care latra mult si musca...deloc :lol: :lol:
bafta la bricolat cu masina...si daca chiar vrei motor de 2,0 pe corsa ta...poate te documentezi intai

CT 76 LEV 06-11-07 20:20

inca odata scuze tuturor pasionatilor de tuning dar m-a luat valul din cauza tipului respectiv care a venit cu aberatia aia de motor ! In fine ! Asta este si imi asum toata vina ! Poate totusi ma ajutati si pe mine sa mai gasesc niste chestii pentru ea deoarece in Constanta mai greu ! tot ce am luat s-a cumparat de pe net ! Am nevoie de niste pleoape,ceasuri,accesorii inox si mai multe chestii de interior. Astept ideile voastre daca imi acceptati scuzele !
P.S Sincer eleronul este de la LESTER si m-a costat 550 ron plus 200 montajul.Mi-a placut tare mult

Miodrag_ 08-11-07 19:31

ba deci mi rusine...bravo tie ai demonstrat ca esti roman....Te salut si eu un posesor de corsa cu motor de elicopter

All times are GMT +2. The time now is 22:39.

- Copyright 2026 4Tuning