![]() |
Re: BMW Concept 1 Series tii
frumoasa masina asta din toate pc de vedere:Dde interior numai zic:D:P
|
Ce detalii tehnice are?
Se va numi oare M1?? |
Pur si simplu superba! iar interiorul mi se pare criminal. Nu prea am ce sa ii reprosez. Si btw are multe elemente din carbon! Si BMW intentioneaza sa urce motorul de 3.0 biturbo la 340 de hp!
|
arata bine masina insa ceva nu`mi place la ea...nu`mi dau seama ce
|
super masinuta asta, iar dungile e clar ca ii dau un alt aspect...
|
Super masina...pare a fi un seria 3 coupe mai mic.Super frumoasa.
|
nu imi place exterioru ala... farurile alea sunt prea ''cascate'' fundu arata ciudat da linia laterala e tipic bmw: mortala... ar trebui sa incerce un facelift la serie1
iar legat de ceasuri... super tare faza cu turometru:D si sa fii nemultumit ca ''nu-l vezi'' :)) interioru... no comment... bmw... n-ai cum sa nu-ti placa:D |
4 Attachment(s)
im cer scuze pt ceea ce urmeaza sa va prezint.nu stiu daca era nevoie sa fac un nou thread,dar azi a fost o zii extraordinara pt mine:din cate se pare si am auzit,im cer scuze daca gresesc,am vazut noul m3 primul inmatriculat in romania!si este in ccccccccccclllllluuj!!!!!!!!!!!cu putina rabdare cjujenilor o sa-l vedeti si voi!!!!(daca nu l-ati vazut deja).
ps:am avut marea placere sa ma plimb un pic si cu el,binenteles nu cu mine la volan:sad: .dar oricum a meritat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! poze: |
Quote:
|
Marfa jucaria
|
revenind... stie cineva ce motor o sa aiba? ca pana acum numai speculatii am auzit...
|
Quote:
cat despre M3 alb... era unul de vanzare acum vreo 2 luni pe autovit in Cta, si apoi altul cu numere rosii de Constanta (tot alb, numai ca ala nu avea trapa)... si al treilea pe care l-am vazut era in ziua de inchidere a SIAB, alb cu numere rosii de Buc (s-ar putea sa fi fost asta) pe DN1 :rolleyes2 |
super ideea cu ceasurile, cred ca-s marfa rau seara cand la ala negru se vad doar cifrele si ala alb e luminat tot (bineintzeles ala cu turometru ca asta conteaza pt un sofer adevarat). arata marfa dar nu intzeleg cateva lucruri: de ce pragurile rotunde, de ce farurile prea mari, de ce nu au continuat liniile si pe spoilere si de ce numele asta ????? :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
|
Un mic wrong list
-Farurile nu stiu ce vor sa fie nici agresive nici blande -Din profil arata de parca un grasan s-a asezat in ea -Curu este pe vine -Jentile le-am mai vazut nu sunt originale -Caroseria nu are liniaritate din profil -Scaunele scoica nu se potrivesc cu restu interiorului (cel putin modelu asta de scaune) -Bordul per ansamblu este mult prea plictisitor si monoton -Bordul imbracat in swade las-o balta volanul inteleg bordu nu Acu plusuri -motorul va fi genial ca e BMW -cutia va fi foarte bine inchegata si o sa i se potriveasca motorului -sasiu o sa fie perfect -tinuta de drum impecabila -ceasurile clare si ushor de citit Deci urmareste retzeta BMW din ultimi ani, groaznice daca le privesti ca o pe celelalte masini, dar ca un exercitiu ingineresc absolut geniale. |
fara gust
am shi eu un ursuletzi... dar nu fac din el aja ceva sa ma impushti |
| All times are GMT +2. The time now is 20:07. |
- Copyright 2026 4Tuning