![]() |
Re: Dacia mea:)
Quote:
|
7 Attachment(s)
poze mai noi cu daciutza...dak va era dor de ea;))
|
laso mai jos cum sa mai zis si daca vrei catusi de cat performanta schimbai motoru(unu de r5 gtt sau r 18 )si desigur si modificari ca sa ii bagi pe 4 prezoane si totodata si frane mai bune ca sa te si opresti cu ea.
|
va salut cu respect pe toti fani din acest forum am si eu o dacie brec si asi dori sa ma ajutati cu ceva idei de modifucari pe care asi putea sa le fac in special genti si iluminatu bordului
|
Quote:
|
Arata bn dacia ta.dupa cum au spus s ceilalti ar fi bn sa o lasi jos putin sa pui o folie s niste jante.asa zik eu k ai putea schimba aspectu dar ai mare grija in alegerea jantelor;).Bafat in continuare
|
ori este jegoasa ori plange dupa o vopsea in rest tine-o simpla si curata ;)
|
nu am fost foarte atent si nu stiu dc s-a spus asta :D mi se pare mie sau e in 2 culori? chiar are nevoie de o vopsea si de ceva kit, kt mai orijinal pe exterior, parerea mea da jos aparatorile alea tip vechi de noroi si pune ceva mai la moda, baga niste protectii dinalea de platic la aripi pe interior ca fac toti banii. jos capacele si abtipildu ala de la luneta. ceva ionizare sau folie nu ar strica,
numa bine |
nu ti se pare...fiindk asa e....dacia asta a fost cumparata acum 3 ani din tomesti, iasi....asta l-am intr si eu pe ala....si intr-un final a rec k a fost lovita pe partea aia..in spate stanga....in fine, mi s-a conf banuiala k ala era bisnitar....dar nu s-a umblat la ea la abs nik....cum taikmiu nu e cu tuningu:)))iar eu nu aveam permis....:)))dar m-am inv sa conduc pe ea....si merge chiar f bine...eu unul nu am nik sa ii reprosez:)pt o dacie e buna:X:X:Xdar rec k se poate si mai bine:)ms de comm
|
O idee pt un sunet mai bun la motor...?:Dsi dak se merita un filtru de aer sport.....ms mult aveti grija cum conduceti;)
|
1 Attachment(s)
cel mai IEFTIN filtru sport il faci din filtru normal de dacie, iti da si ceva sunet GrrrRrrrr
|
am si eu o dacie ca a ta...doar ca e break si e din 2001, are aceeasi culoare nici eu nu stiam ce sa fac la ea dar urmarind evolutia masinilor aici pe forum m.am inspirat de pe la fiecare cate putin si am o idee de ce as vrea sa fac... mie imi este jena sa postez pe forum masina mea ptr ca nu e ptr site-ul asta...dar dupa ce termin cu ea o sa postez si eu. Ai putea sa ii pui o folie, sa o lasi mai jos, daca nu sunt bani de spoilere macar astea in cul masinii, renunta la dunga aceea laterala si la autocolante, vopseste interiorul farurilor negru mat, o plasa neagra in locul celei stock si nush...bani sa ai....bafta la tuning.;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:06. |
- Copyright 2026 4Tuning