Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   BMW preparat in germania de un roman (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/5538-bmw-preparat-germania-roman.html)

ERY 25-05-05 18:41

Bmw ala este.....chiar este....si mie nu prea imi plac bmw da asta ..... :clap:

dandan 25-05-05 21:02

4 Attachment(s)
bmw-ul rosu a fost vopsit albastru
se lucreaza la el zilele astea ...
urmeaza pragurile, eleronul vechi va fi inlocuit cu modelul M3
am sa mai pun cateva poze cand va fi gata :wink:

mikilol 26-05-05 20:31

OFFTOPIC

OFFTOPIC: Bun...inteleg ca esti pasionat de marca bavareza, lb. germana nu-ti este straina...si nici tara, dar am si eu o curiozitate :lol: Nu prea vad legatura pozei din avatar ( sigla Ferrari) cu pasiunile tale.Care e treaba ?Sau culoarea ta preferata este galbenul..

dandan 26-05-05 20:51

Re: OFFTOPIC

Quote:

Originally Posted by \"mikilol\"
OFFTOPIC: Bun...inteleg ca esti pasionat de marca bavareza, lb. germana nu-ti este straina...si nici tara, dar am si eu o curiozitate :lol: Nu prea vad legatura pozei din avatar ( sigla Ferrari) cu pasiunile tale.Care e treaba ?Sau culoarea ta preferata este galbenul..

asta-i intrebare psihologica ..........:idea:

mikilol 26-05-05 21:17

OFFTOPIC...din nou!

loooooooooooooooooool...nu stiu daca e psihologica, dar nu puteam sa citesc ce scriai tu pe forum din cauza la galbenul ala, ma deranja la ochi:) P.S:na!... ca te-am facut sa-ti schimbi poza din avatar...asa mai merge!

dandan 26-05-05 21:20

Re: OFFTOPIC...din nou!

Quote:

loooooooooooooooooool...nu stiu daca e psihologica, dar nu puteam sa citesc ce scriai tu pe forum din cauza la galbenul ala, ma deranja la ochi:) P.S:na!... ca te-am facut sa-ti schimbi poza din avatar...asa mai merge!

hai ca iar o dam in matrimoniale... :wink:

mikilol 26-05-05 21:27

UOfffffff, nu mai pot sa zic nimic , ca cica o dau in \"matrimoniale\"...gata draga, vorbim de ce vrei tu!
hmm...cred ca o sa devina un fel de \"private topic\" si o sa se cam aleaga prafu' de ideea acestui topic

dandan 26-05-05 21:32

Re:

Quote:

UOfffffff, nu mai pot sa zic nimic , ca cica o dau in \"matrimoniale\"...gata draga, vorbim de ce vrei tu!
hmm...cred ca o sa devina un fel de \"private topic\" si o sa se cam aleaga prafu' de ideea acestui topic

cum iti place bmw-ul vopsit albastru?...sau era mai frumos rosu?
zilele astea va fi gata cu eleron si praguri

blowwind 26-05-05 21:47

albastru pare prea monoton....rosu parca mai iesea putin in relief :) oricum daca ii monteaza si eleron o sa iasa in evidenta si albastra :)

dandan 26-05-05 21:51

Re:

Quote:

Originally Posted by \"blowwind\"
albastru pare prea monoton....rosu parca mai iesea putin in relief :) oricum daca ii monteaza si eleron o sa iasa in evidenta si albastra :)

pozele sunt facute cu lumina in fatza si culoarea masinii pare mai inchisa decat in realitate
nu este chiar asa inchisa la culoare ca in poze.

mikilol 26-05-05 21:54

Sincer...dupa parerea mea..nuanta de rosu pe care o are bmw nu prinde deloc aceasta marca, parca estompeza toata linia agresiva a masinii...so...in concluzie culorile reusite sunt negru, albastru si gri metalizat....din aceasta cauza bmw meu e MOV! :lol:

dandan 26-05-05 21:57

Re:

Quote:

Sincer...dupa parerea mea..nuanta de rosu pe care o are bmw nu prinde deloc aceasta marca, parca estompeza toata linia agresiva a masinii...so...in concluzie culorile reusite sunt negru, albastru si gri metalizat....din aceasta cauza bmw meu e MOV! :lol:

numai cu replici de-astea psihologice apari .....

mikilol 26-05-05 22:14

Ok.Deci nici asa nu e bine...atunci eu ma retrag de pe acest topic,pentru a nu mai da \"replici psihologice\" :cry:

dandan 26-05-05 22:18

Re:

Quote:

Ok.Deci nici asa nu e bine...atunci eu ma retrag de pe acest topic,pentru a nu mai da \"replici psihologice\" :cry:

pune 0 poza cu bmw-ul ala mov :wink:

mikilol 26-05-05 22:41

:roll: ce sa caute \"titiul meu\" aci...la \"Masini tari\"..e o masina simpla, clasica...nimic deosebit la ea..deci nu vad rostu'...Ahhh si am zis ca nu mai zic nimic pe forum! :roll:

All times are GMT +2. The time now is 05:40.

- Copyright 2026 4Tuning