![]() |
Re:
Quote:
|
Decat campanie pentru taierea copacilor de pe marginea drumurilor, nu mai bine faceti campanie pentru \"condusul prudent\"? Nu de alta, dar mult mai multe accidente se produc intre masini care circula pe sensuri opuse, masini care se intalnesc in intersectii, masini care lovesc pietoni, masini care lovesc capete de pod.
Adica, mergeti in asa fel incat sa ramaneti pe sosea si nu mai aveti treaba cu copacii, care predomina pe sosele judetene unde limita de viteza e oricum 90 la ora. Asta e ca aia cu drobul de sare. Si stiti cum se chema povestea, nu? :lol: |
Este adevarat ca e placut sa mergi la umbra copacilor, dar dc se intampla sa faci o explozie sau mai stiu eu ce si te infigi intr-un copac, nu prea cred ca e placut...prefer sa merg pe aratura decat sa ma infig intr-un copac
|
si eu sunt de acord cu voi in privintza taierii copacilor dar sa stitzi ca nu numai copaci sunt de vina...mai e si acel shofer care are mamaliga in geam si are carnetu de 3 luni si merge de zici ca e la raliu...si intra in tine te face praf...sau tu daca ai reflexe te faci praf singur intr-un copac...!mai bine zic eu sa rezolve politzia cu acei teribilishti dar sa rezolve si cu copacii cumva...eu zic ca ideea cea mai buna este sa isi faca aia de la drumuri si poduri nishte proiecte si sa panteze copacii la o distantza mai mare de carosabil...macar cum zicetzi majoritatea din voi sa ma duc pe aratura decat sa ma infig in copac...asa mai ai shanse de supravietzuire :twisted: :evil:
|
la noi au inlocuit copacii cu santuri. nu mai lovesti copacii dar te rastorni (cel putin asta cred ca e efectul la cum arata santurile alea)
|
Re:
Quote:
depinde acum .. vezi tuh ... poti sa te rastorni .. poti sa te opreshti in el si sa nu pateshti nimik .. ci doar sa zgarii mashina .. cum a patzit tasu` lu tov mea ... etc ... da faza cu pomi fructiferi e o idiotenie sincer daca merg ciutanii la furat si pica unu .. si tuh treci cu 90 .. se infige in parbriz cum zicea cineva cu o nuca .. dap`ai la 160 nu vreau sa ma gandesk |
Eu am vazut prin tara zone cu meri pe margine :)
e super misto, sa tragi pe dreapta sa mananci niste mere sa-ti mai treaca obosoeala :lol: (la nuci e naspa, ca te innegresti pe maini cand le decojesti, da am vazut si nuci) si de cazut ciutani pe parbriz nu aveu cum :lol: ca nu erau deasupra soselei ramurile.... |
Re:
Quote:
hai sa iti zic o chestie .. intre tarile alea si romania ... e o diferentza f f f f f f mare .. in sensul civilizatiei si bunului simtz .. atunci .. cand vom merge la padure si vom strange toate gunoaiele .. atunci cand ne vom arunca tava de la mc`donald`s si de la KFC singuri .. atunci putem sa spunem k suntem putin mai civilizatzi ... dar cand in tara asta se moara de foame ... si de frig ... si lumea taie copacii pentru a se incalzi ... ehh ... vezi .. au taiat copacii din paduri si acum se intreaba de ce oare au venit malurile peste ei .. de ce sunt inundatzi ... cei de sus ... stau si o freaca in a8 si mashini de lux cand lumea moare de foame sete si frig datorita inundatziilor .. asta e un mic exemplu .. si deviem de la subiect ... nu rezolvi mare lucru daca in loc de 1 plop pui un mar .. ba mai rau ... re sa pui si jandarmi care sa ii pazeasca sa nu le fure merele .. si apoi sa le vanda la piatza .. cum fac tziganii cu trandafirii din rondouri ....si sunt multe exemple ... dar deja miroase a incins in camera .. am gandit prea mult |
Quote:
|
lasati pomii in pace ca nu au nici o vina...nu trebuie sa copiem chiar tot ce se face prin alte tari...oricum limita este 90 km/h...daca vrei sa mergi cu 160km/h pe drumuri judetene mergi pe raspunderea ta...
|
Re:
Quote:
in mare : JOS copacii de pe marginea soselei |
Aia de au plantat pomii ... i-au plantat de tampiti ?
Bine , nu aia care i-au plantat , ca aia imi imaginezi ca erau niste tarani prosti si atunci imi veti raspunde cu DA :D Aia de au ordonat chestia asta .. c`mon .. dupa cum bine zicea cineva pe pagina unu , sunt avantaje si dezavantaje n-am stat sa citesc chiar tot :) voi ce vreti ? sa se apuce sa taie copacii ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: see you in 20 years .. probabil atunci termina astia chiar credeti ca n-au probleme mai mari decat sa se apuce sa taie copacii aia ? dupa care apar problemele transportului ,doar nu-i lasi pe margine .. |
mai degraba le ceri sa-ti construiasca o pista pe care sa te dai ....
|
n uare nici o legatura drumurile interjudetene cu \"datul\" .. tu cand te duci la mare te dai tot drumu ? .. daca da ai o problema ;)
comunisti aia imputiti am plantat copacii sau probabil ca atunci cand au fost plantati nu evxistau masini care sa depaseasca viteza de 60 km/h :)) |
Sincer eu chiar imi doresc sa mor parcat in copac la 30 de ani, decar paralizat la 80.
Acum cateva zile a fost un reportaj, parca pe Antena 1, daca nu ma insel, si parlamentaruu au fost intrebati care este sopul acestor pomi, iar motivele, in unele cazuri au fost de genul: -Pt fructe -Cei care ies de pe carosabil sa nu ajunga in camp -Lemnul de nuc este foarte apreciat in industria mobilei -Pt mirosul florilor -poloare, si altele asemanatoare. Pomii pe marginea drumului sunt utili, dar faza cu nucii e prea exagerata. Cred ca cei din parlament care au propus legea asta au pus mana pe niste contracte barosane pt exportul de lemn de nuc, si cu ocazia asta iese Romania din criza. Hai ca o dau in oftopic, dar nu pomii de pe marginea soselei sunt problema, ci soferii care se cred pe jeep si vor pe aratura la 160, ca nu le mai place pe sosea la 90-100 |
| All times are GMT +2. The time now is 17:20. |
- Copyright 2026 4Tuning