![]() |
Re: intalnirea de week end !
ioi ce-mi place de voi :))un pic lipsesc si eu si se si strica treaba pe aici....:))
|
nah bine mey ... se vede ca u esti miezu` ;)
|
poi...ms ms...;)eu asa imi faceam programu...vineri seara intalnirea cu voi nimik altceva....si nu cred ca-i imposibil...plus ca deja eu zic ca suntem un grup de prieteni care si daca nam vb pe forum tot am iesi la o poveste...bine a fi...:)
|
Dupa cum vad se cam strica treaba pe aici,nici pe forum nu prea mai este asa miscare cum era inainte dar nah....fiecare cu problemele lui sper ca data viitoare va iesi mai bine
|
vineri toti va-ti anuntat dar cam putin am fost......eu,devi,robi si restu care au venit am fost la o mica distractie:D ....stie devi,i-a parut rau ca a venit cu masina.....data viitoare vi si tu fara....si sper si restu lumii....numa bine.
|
pai ... noi eram si va aasteptam la moara cu noroc.
pe la ora 9 cand am mers incolo am trecut si sub pod si nu era nimeni . cred ca nu o fumctzionat bine comunicarea. data viitoare ;) |
Cand va mai fii data viitoare??? pot fi si eu prezent????
|
Quote:
|
oky .. atunci o intrebare mica ...
saptamana ce vine unde ne intalnim ? sub pod sau la ceva local ? |
hei serifilor...intalnitivaca deobicei sub pod....stati juma de ora pana va strangeti si dupa va luati si va duceti unde vreti..:P:D
|
probabil asa o sa si facem ...
ca altfel nu e sigur nimic. |
asa ar fi bine ca dupa aia unu zice ca mergem acolo restu zic dincolo si dupa aia nu ne mai gasim:D ....sub pod ar trebui sa ne intalnim si dupa aia ne decidem unde sa mergem,ca acuma locatiile o sa le mai schimbam sa nu ne plictisim......
|
Quote:
|
am o intrebare..week`end`u asta vine cineva?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:50. |
- Copyright 2026 4Tuning