![]() |
Re: sistem 2.1 pe masina
Revin-o totusi cu poze, sunt curios cum arata sistemul...
|
Si eu sunt curios cum arata, asteptam poze.
|
:?: cand pui pozele ....ca si eu am asta in cap..sa pun sistemu pe masina?
|
caldura care se face in masina mai ales vara si faptul ca acel sistem nu a fost conceput sa lucreze la acea caldura ai luat in calcul ?
|
am si eu o intrebare,zilele trecute aveam aceasi idee ca tine,dar eu am un sistem 5.1. Nu e problema ca intra stereo in el pentru ca are un buton in spate si daca bagi semnal stereo il muta in toate boxele,nu sa se auda 5.1 am nevoie ci sa se auda toate boxele,in fine....La mine insa e problema ca sunt 3 fire care pleaca din transformator deci am 24 ,de fapt + si- 12. O solutie ar fi inca o baterie de masina,dar mi se pare absurd,poate stiti voi alta metoda.Multumesc
|
sry d intarziere...da am fost privat de net...
sistemul se aude foarte bine...merge cu orice fel de mp3 player..nu am avut probleme cu el..in plus basul rupe(la nivelul unui 2.1 pe o masina)..or sa fie inca 2 sateliti in spate deoarece cu basul peste jumatate sateliti din fatza..nu fac fatza:P cat despre caldura...am montat toata placa d comenzi in carcasa unei surse d calculator...am pastrat ventilatorul(+baterie+intrerupator)...se incalzeste dar deocamdata nu m-a alarmat...astept vara sa pun si coolerul in functiune.. singura problema ar fi ca face figuri cand accelerez brusc...da se rezolva cu un condensator... |
5 Attachment(s)
astea-s pozele....schema e simpla...satelitii +sub-ul +volumul(cutia aia dintre schimbator si frana d mana) toate ajung in torpedou unde intra in placa ce era odata in incinta basului...
-incinta basului a fost modificata deoarece nu incapea....(ventilatorul masinii cobora prea mult)..dupa care a fost etansata.. -placa din incinta basului am mutat-o intr-o carcasa de sursa, in care am pastrat si ventilatorul...legaturile sunt facute cu papuci... -cutia aia patrata d langa schimbator e defapt un ceas vechi...am montat in el volumul (era in satelit) si 2 intrerupatoare...rosu pt curent si negru pt NOS :P..(defapt e pt ventilarotul din sursa)..toate firele sunt bagate p sub covor.. -langa bricheta am pus un suport pt telefon, in care tin mp4-ul... toata treaba asta mi-a mancat 1saptamana +banii pe sistem +4m d cablu si vre-o 10perechi d papuci... in viitor mai pun 2 sateliti in spate, cu control d volum separat p care sper sa-l integrez tot in ceasul ala:P la banii astia merita...tot ce-ti trebuie ar fi imaginatie si pasiune pt masini |
| All times are GMT +2. The time now is 18:13. |
- Copyright 2026 4Tuning