![]() |
Re: LEDURI Pentru BORD !!!
Quote:
|
Nu am desfacut fabia, dar cred ca nu este diferenta mare. Depinde foarte mult si de ce optiuni are geamuri electrice, climatronic etc.
|
Quote:
|
Salut! vioami cat te-a costat totul, pret final (piese+manopera) si unde se pot gasi piesele?
Ms anticipat! |
Salutari! Pentru k cristi87 ledurile ar ajunge la aproximativ 70ron. Nu cred ca este mult dar se merita. Stima!
|
Am mai spus. M-a costat aproximativ 150 ron cu taxe curier cu tot. La masinile cu linie audio originala (casetofon, cd) sunt niste leduri smd speciale foarte mici pe care a trebuit sa le comand pe internet. (zextar) De manopera nu a putut fi vorba pentru ca am facut operatia singur. Nu este foarte dificil dar necesita mare atentie pentru ca se pot strica multe. Atentie la demontat, montat plus schimbare leduri nu e usor dar nici imposibil.
|
LEduri pe alb se pot monta? Ca mie nu imi place combinatia de rosu-albastru si in plus am auzit ca e obositoare...
|
Bineinteles , http://www.************/Zexstar-Tunin...%20tuning.html
|
Multumesc, o sa le dau un telefon.
|
Sigur se poate. Dar numai pe culoarea alb tot nu prea da bine. Problema la leduri albe ar fi ca masina neaparat ar trebui sa aiba regulator lumina intensitate bord. La intensitate maxima se prea ilumineaza si deranjaza foarte mult la drum noaptea. La leduri albe se merge cu comutatorul pe minim.
|
La cele fara regulator lumina intensitate bordcomutator, intensitatea e fixata la mijloc din fabrica.
|
exista masina fara asa ceva?sau hai sa zicem la skoda lipseste asa ceva ?
|
Quote:
|
La aia ne refeream. Sunt multe modele de skoda care nu au pentru reglat intensitatea luminii bord. La tipul ala de skoda lumina e reglata pe maxim. A mea are si am comparat lumina cu alta care nu avea. La mine la nivelul maxim ajungea ca la cea fara reglaj. Stima!
|
Quote:
Cu toate ca nu as prea vrea sa-mi pun si pe bord, doar in interior. Nu vreau sa am probleme la bord pe urma... |
| All times are GMT +2. The time now is 10:32. |
- Copyright 2026 4Tuning