![]() |
Re: Noul Meu E36 Coupe
va multumesc mult pentru urari, sunt cel mai fericit om, ma bucur de masina din plin, imid oream de mult timp pisik coupe, cei apropiati stiu asta, si am avut norocul sa iau aceasta masina superba, de care cei dinainte au avut mare grija.Promit k va fi mult mai grava :D
Pe masina am dat 7000 |
6 Attachment(s)
paparazzi astia :D cat de curand o sedinta foto k la carte :D
|
foarte tare frate :D .. bv razvane... sa ai grija d ea
|
iti sta bine :))))))
|
1 Attachment(s)
uite o poza ptr semnatura . dake vrei :P
|
mai astept cateva zile sa fac semnatura belea :D merci mult oricum
|
Foarte tare si foarte frumoasa masina , sa o stapanesti sanatos si ai grija de ea ca pana acum ::mrhappy:
Felicitari de la ploiesti mate :) |
f.frumoasa pisicutza asa:Dsa ai grija de ea!bafta in continuare;)
|
merci mult, ma bucur k va place, pt k io sunt indragostit de ea :D stiu masina de mult timp si cand a venit vorba k o pot cumpara am stat k pe ace pana am avut-o jos :D
|
felicitari pt achizitzie,parerea mea este k arata intru-n mare fel masina e belea rau de tot.....sa ai parte numai de bucuri cu ea,bafta in continuare cu urmatoarele modificari,ajustari etc
|
e ssuuuppppeeeeeeeerrr masina. are vopseaua originala?
ceva de genu caut si eu, eventual o decapotabila, dar nu stiu ce ma fac ca la noi nu prea se gasesc, iar sa imi aduc de dincolo, ma omoara taxa de inmatriculare :( |
sa cresti mare fratioruuu sa o stapaneste sanatos si fara incidente....sa fi calm in trafic si ce sa mai zik e bibelou masina...mai rar masini asa de frumoase si itnretinute...ce sa mai ai rupt gura targulkui cu masina asta....ne bucuram pt tine cu totiii ...si apropo ne vedem vineri...stii tu udne....la locul cu pricina....b....a sa vedem si noi pe viu masina...sa-i faci cunsotinta pisiciii cu regii(ursii) fratii mai mari:DD te pupa fratele tau si vezi ce modificari mai aduci masinii ok ...te poop
|
stiu masina de cand era de vanzare pe autovit acum 7 8 luni cu nijte jante de tabla..era cu kitu asta M si arata incredibil.. :) de atunci m am indragostit eu de ea...dupa am mai vazuto in regie..la mare in neptun..si in aviatiei...
masina e perfecta te felicit :) |
va sta bine impreuna ;)
sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea! |
2 Attachment(s)
m`am jucat putin..
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:50. |
- Copyright 2026 4Tuning