![]() |
Re: kadett turbo
ieri au ajuns si piesele care mai condimenteaza putin motorisca..:)
- cap de admisie -supapa bailey motorsport -furtun turbo debitmetru -arcuri - 60 mm - termostat toate piesele mai putin arucrile sunt mathiastehnics.:evil: |
ink o bomba felicitari si bafta in continuare ;)
|
multumesc...:oops:
|
felicitari pt ca ai pus motorul asta pe kadett dar mai lucreza la lok pt. ca e cam naspet
|
"lok"`u e foarte frumos, nu e incarcat...e cva cu stil si gust facut...
|
de look o sa vorbim cand o sa fie masina gata...o sa pun poza cu ea gata...si aia e....
|
din pacate nu am poze cu masina gata dar sper ca in 2 saptamani sa pun o poza cu ea in forma finala....;)
|
Quote:
vreau sa-mi iau un ambreiaj sport + volanta usurata si un short shifter si stau in dubii daca sunt ok |
Quote:
preturile sunt cele de pe site + inca ceva cam 10 % eu asa le aduc...de calitate , ce sa-ti zic nu le-am pus inca pe masina sa vad ce si cum , dar arta f bine , cel putin capul de admisie e lucrat foarte bine , arta ca unul original , sa vedem acum si ce treaba face....:rolleyes2 |
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
asa arata motorul acum , cu tot montat pe el , mai trebuie spalat si vopsit pe aici p colo....
|
E dragut dar o admisie de aer din exterior nu i-ar strica. O sa pierzi cai din cauza temperaturii aerului. O sa duduie de caldura acolo.
|
Quote:
ce ??? ce vrei sa zici , sa ineleg ca te referi la un furtun care sa aduca aerul de afara in filtru , cred eu....stai linistit o sa aiba si asa ceva. |
La asta ma refeream.
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:34. |
- Copyright 2026 4Tuning