Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Masina mea : Opel Kadett Turbo (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/54973-masina-mea-opel-kadett-turbo.html)

dany_let 07-11-07 08:36

Re: kadett turbo

ieri au ajuns si piesele care mai condimenteaza putin motorisca..:)

- cap de admisie
-supapa bailey motorsport
-furtun turbo debitmetru
-arcuri - 60 mm
- termostat

toate piesele mai putin arucrile sunt mathiastehnics.:evil:

laurentiu_tim 07-11-07 08:42

ink o bomba felicitari si bafta in continuare ;)

dany_let 07-11-07 08:47

multumesc...:oops:

evo 1 17-11-07 20:45

felicitari pt ca ai pus motorul asta pe kadett dar mai lucreza la lok pt. ca e cam naspet

rhadu 18-11-07 08:23

"lok"`u e foarte frumos, nu e incarcat...e cva cu stil si gust facut...

dany_let 19-11-07 15:31

de look o sa vorbim cand o sa fie masina gata...o sa pun poza cu ea gata...si aia e....

dany_let 04-03-08 09:49

din pacate nu am poze cu masina gata dar sper ca in 2 saptamani sa pun o poza cu ea in forma finala....;)

MadCow 04-03-08 10:32

Quote:

Originally Posted by dany_let (Post 1187324)
toate piesele mai putin arucrile sunt mathiastehnics.:evil:

cum sunt preturile? cele de pe site? cum a fost cu transportul? vama? piesele sunt de calitate?
vreau sa-mi iau un ambreiaj sport + volanta usurata si un short shifter si stau in dubii daca sunt ok

dany_let 05-03-08 11:02

Quote:

Originally Posted by MadCow (Post 1398651)
cum sunt preturile? cele de pe site? cum a fost cu transportul? vama? piesele sunt de calitate?
vreau sa-mi iau un ambreiaj sport + volanta usurata si un short shifter si stau in dubii daca sunt ok

preturile sunt cele de pe site + inca ceva cam 10 % eu asa le aduc...de calitate , ce sa-ti zic nu le-am pus inca pe masina sa vad ce si cum , dar arta f bine , cel putin capul de admisie e lucrat foarte bine , arta ca unul original , sa vedem acum si ce treaba face....:rolleyes2

Esperache 05-03-08 21:58

Quote:

Originally Posted by MadCow (Post 1398651)

Aceleasi preturi de pe site + transportul care difera ca valoare in functie de greutate si volum (le primesti direct la posta). De clitate trebuie sa astepti sa ne facem si noi "rodajul" la ele :-) si mai vorbim dupa.

MadCow 05-03-08 23:57

Quote:

Originally Posted by Esperache (Post 1403134)
De clitate trebuie sa astepti sa ne facem si noi "rodajul" la ele :-) si mai vorbim dupa.

cred ca asa voi proceda :)

dany_let 07-04-08 17:09

1 Attachment(s)
asa arata motorul acum , cu tot montat pe el , mai trebuie spalat si vopsit pe aici p colo....

cristian_seven 07-04-08 18:24

E dragut dar o admisie de aer din exterior nu i-ar strica. O sa pierzi cai din cauza temperaturii aerului. O sa duduie de caldura acolo.

dany_let 08-04-08 15:40

Quote:

Originally Posted by cristian_seven (Post 1471562)
E dragut dar o admisie de aer din exterior nu i-ar strica. O sa pierzi cai din cauza temperaturii aerului. O sa duduie de caldura acolo.

ce ??? ce vrei sa zici , sa ineleg ca te referi la un furtun care sa aduca aerul de afara in filtru , cred eu....stai linistit o sa aiba si asa ceva.

cristian_seven 08-04-08 19:18

La asta ma refeream.

All times are GMT +2. The time now is 16:34.

- Copyright 2026 4Tuning