![]() |
Re: B-72-wlw
Ba Frate...atat De Prosti Ne Crezi?voi Chiar Nu Vedeti Ca Masina E Facuta In Photoshop Si Nu E Reala...trezirea Oameni...ar Trebui Inchis Topicul Pentru Bataie De Joc...serios...si Tie Cel Care Ai Facut Postul Ar Trebui Sa Iti Fie Rusine...
|
Unde draq vezi tu ca e VT? Serios acuma... Vorbesti sa te afli in treaba... Ce e asa mare lucru sa-ti vopsesti masina?!
|
Quote:
|
M-am uitat foarte atent si nu e VT... Uita-te la pozele alea facute noaptea ca nu ai cum sa le modifici in halu asta...
|
Quote:
|
Ai primele 3 poze la rezolutie mare 1600x1200... Nici eu nu ma contrazic cu tine. Dar uita-te la poze 2 sa vezi ca e si un pic zgariat spoilerul fata... Este imposibil sa ii modifici culoarea asa de perfect...
|
uite-te in poza aia cu "zgarietura", exact aceisi nuanta e si pe grila de jos de la bara din fata...:(
|
FRATE :)) nu imi vine sa cred asa ceva...veniti la pescarus in parcare in orice seara sa ma vedeti...in special sa zicem sambata sau vineri...cum sa fie facuta in photoshop hai ca asta e cea mai tare faza de pana acum...sincer...vrei sa ii fac reportaj pe vreun post tv sa ma credeti :)) ?
LE: si spoilerul nu este zgariat era doar murdar putin.. sau daca vrei vino in cam orice zi a saptamanii la ASE in fata la Cibernetica..sau vizavi ca pe acolo parchez :) |
Quote:
|
uite mah o sa facem asa....o sa filmez cu telefonul si pun pe iutub un videoclip...e ok ? zi-mi cum vrei sa filmez masina si asa o filmez...sa elimin orice suspiciune :)
|
creste inima in tine k zice lumea k e vt =))))))))
|
Culoarea e negru-mat, nu?:-)oricum e super frumos si jantele.... Daca ai bani baga o suspensie sport si o evacuare....bafta
|
decat sa vopsesti jentile alea mai bine luai unele mai mari pe 16-17..........
jentile schimba mult look-ul masinii...... |
la anu pana la vara ii pun de 17" cel mai probabil...daca stiti si voi careva niste jenti negre...pe 17...un pm nu mi-ar strica :)
|
Sau e colantata?
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:55. |
- Copyright 2026 4Tuning