![]() |
Re: B 87 B Y B
daca nu ai geamu clar nush daca te pot ajuta,pt ca prin geamu mat nu se vede frumos deloc!
|
atunci poate facem stopurile pe led...astept un mesaj de la tine sau un pm .. numar de tel...sau ceva...
|
ia id-ul meu !
si vb mai multe pe mess Byba_t610,si ne vb acolo mai multe atunci |
misto masina Bybane:) ....pune si tu niste poze mai clare ca sa vada lumea despre ce e vorba.Noroc si ne auzim...
|
tre sa fac ca nu am avut timp sa fac poze,si mai ales pe frigu asta nu mi-a ars de poze,da fac zilele astea si clare si o sa le pun
o sa fac mai multe poze in detaliu ! |
|
aici poate se vad umpik mai bine farurile!
|
Mica da frumoasa ! Felcitari pentru masinuta !
|
ms mult,ar fi aratat si mai bine daca nu m-ar fi amanat de o luna un baiat cu arcurile sport sa fie mai lasata...da cred ca va trebui sa caut in alta parte ca sa le iau cat mai repede!
ms mult oricum! |
farurile sunt custom?sau asa le-ai cumparat?
|
sunt farurile originale ale masinii si mi le-a facut un amic!
|
pe masina ta cred ca s-ar vedea si mai marfa ca e neagra,si sunt si vopsite farurile negre,asa ca ar veni belea pe masina !
|
superba corsa ta, mica si rea, foarte talentat prietenul tau care tia facut faruriile stil audi a5 :)
|
da stiu e super tare omu,face tot ce vrei,faruri,stopuri,lumini interioare,exterioare si are f multa rabdare omu si iese oki!
in rest ce sa zic...va multumesc de complimente! :D |
Quote:
Asi mai avea o intrebare: pe faza scurta ai xenon? daca da, ce putere? cum se vede fara lupa?(in principiu pe ploaie, ceata..), pt ca am vazut ca nici farurile tale nu au lupa. Ms. |
| All times are GMT +2. The time now is 06:53. |
- Copyright 2026 4Tuning