![]() |
:lol: :lol: interesant..ce se discuta ..pe aici..pune si tu mai multe poze daca mai ai..mai bine ..cu motorul ..ca mar interesa sa vad asa..ceva.. 8) cam ce performante are masina?? :twisted: :evil:
|
bey..am si eu o intrebare...
dupa cum a spus si pimplex..nu contestam calitatile de mecanic.. da cum sa prinzi un motor de bmw pe un ford?k siera e nu:)?sau is io mai chior//? nu au aceleasi pcte de prindere..plus ca trebuiesc adaptate multe..si cine baga banii intr-un asemenea jaf>?? |
mda..buna intrebarea..sunt curios ce raspuns vom primi inapoi.. :wink:
|
Unde e mah site-ul asta cu bmwpower ca nu merge...
Poate ne pune un link, ceva sa vedem si noi masina asta... :!: :!: :!: :!: :!: |
|
ERROR
The requested URL could not be retrieved Nu mai merge site-ul... O sa mai incerc. |
server dowm
cica fac upgrade la serverul home.ro, si deocamdata nu merge likul, nici mailul nu-l pot citi...sper sa ii dea drumul curind. am facut-o in decurs de vre-o 5-6 luni, se putea mai repede dar am facut si alte chestii.
|
uite alt link
alt link pina dau aia drumul la server http://photos.yahoo.com/husky4u2
|
Asta ar fi...
asta era nickul meu dar nu-mi aduceam amine pssul...
|
ce se cheama asta?
Bineinteles ca nu are aceleasi prinderi si trebuie aduse multe modificari, dar in fond nu asta se cheama tuning? sau doar atunci cind iti pui un spoiler, o conserva la teava de espamet si leduri albastre la stropitori? Ma intrebam si eu. Cine ar baga bani munca si timp intr-un jaf?...unu ca mine nu ti-e clar. La urma urmei la o liniuta nu eu plec cu coada intre picioare ci ala cu o masina de 20000$.
|
Asta cam asa este... :lol:
Cat ai dat pe motor ??? |
:lol: :lol: lol..ii pt prima oara cand vad sa ceva ..sincer fara poze nas fi crezut..ce performante are masina..?? :twisted:
|
Omule ai tot respectul de la mine. Dar zi si tu ce poate masina. Asteptam si noi un filmuletz cu ea.
|
..aproape k nu imi vine sa cred ce am vazut..
Respect pt munca depusa ..a meritat zic eu ..WooooW :yikes: :yikes: |
Super,bravo tzie ca stii sa faci asha ceva :) Dar am si eu niste intrebari daca nu te superi:
1.De ce ai ales tocmai o caroserie ca asta pt un motor ca asta,s-a potrivit mai bine sau cum? 2.Te gandesti sa-i tragi si un tuning de exterior sau vrei sa pacaleshti baetzashii cu figuri si sa-i faci sa crape de ciuda c-au dat zeci de mii de dolari pe o mashina \"rushinata\"? PS: 3.Ai putea sa-mi adaptezi shi mie un motor de Renault 5 Turbo pe un Tico?Se poate? :twisted: :) |
| All times are GMT +2. The time now is 20:46. |
- Copyright 2026 4Tuning