![]() |
cica vine unu cu o calibra suparata rau de tot :shock: :P
|
se ocupa vali de el
|
vine si unu cu prelude cred ca vine eu :) din arad din cate stiu eu
criss eu calin sorin |
Cica vine si unu cu o dacie beton,una albastra care tocmai a terminato,acuma a scoso din service !
(Are set nou) :wink: |
Ala cu dacia albastra sa faca bine sa si-o rodeze pana pe 4 iunie.
La A4 cred ca am convins un Vectra dizel de 180 cai, poate afuma ala vreun beamveu sau vreo honda, daca il tine... |
3 mii V6 cdti ?
nice shit , destul de rara motorizarea asta :wink: convige-l in durerea mea mai repede :D ca tot venii vb de hopel : poate il conving io pe Sabin cu Opelu Vectra nou comparat , 2.0 GT 150 de ponei ... mere binisor pt. un opel :) |
na carei treaba cu plecatul , ca si io am vrut sa zic exact ca si vali , scria undeva ca la 10 incepe deci la cat ne prezentam la OMV ?
nu stiu ce este cu ora aia , nu stiu unde am citit sa ma mai uit odata , cre'ca pe saitu lor |
Re:
Quote:
ten a cloc fix |
Re:
pe la cit intrati in arad ca se pare ca eu vin singur?
sa ne intilmin undeva. |
Poi daca plecam pe la 10.15 ajungem pe la 10.40 - 10.45 zic eu. Vii tu la intrarea in Arad dinspre Timisoara :?:
|
poi probabil pe la 11:00 sau 11:15 cam asa ceva. lasa un nr de telefon so vedem cum ne intalnim.
edit: scooter nu o sa plecam la 10:15, stai linisit, ca se trezeste unu sa intarzie. edit2: akimoto mai fa o recapitulare. pana la urma cate masini pleaca din tm? |
Re:
0745238680
dati un sms cind ajungeti ca vreau sa fac o proba cu trabantu VS vali :lol: :lol: :lol: |
Gaju,io ziua ma dau numa in curse legale. :wink:
Am luat-o ca pe o provocare,deci cine pierde da o bere.Merge?Daca vrei te sun cand intram in Arad. |
Re:
placerea e de partea mea!
da-mi un tel cind ajungi la arad. |
daca toti va intilniti maine dati un apel si mie si ne intilnim toti 8)
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:27. |
- Copyright 2026 4Tuning