![]() |
Re: Matiz din Satu Mare
Quote:
|
Domnu zicea seby ca acolo pe la voi face cineva modelul acela super de eleron,ma poti ajuta?
Da-mi nr tau de tel si te sun . Mersi |
2 Attachment(s)
cv ideei ........... ;)
Suspensie sport Pleoape Plasa neagra Semnale transparente Clante spate scoase + incuietoare hayon scosa Logo Daewoo scos fatza/spate Stopuri modificate |
Wow vad ca ai modificat-o putin
imi place!!!!!!!!!! Da auzi stii u pe cineva cine mi le poate aduce pe astea ???Ca nu conteaza daca se poate eu le cumpar ,numa ca nu gasesc nici stopuri,nici semnalizatoare...................suspensii.. Apropo daca scot din spate clanta cum se va deschide usa??? |
Astept pareri despre masina
|
Felicitari Spark88 :D..in sfarsit ai inceput serios sa modifici masina...arata beton...cel putin mie imi place mult :D...sper sa o termini cat mai repede...abia astpt sa fie gata :)
|
aa da si apropo dak vrei sa scoti clantza o sa ai telecomanda cu care o sa deschizi usile :D...bafta in continuare ;)
|
Si eu sper sa fie gata repede ,dar mai sunt multe de facut la ea:)
|
o sa ai in curind si pleoape :D
|
Aha mersi :D
|
Quote:
chiar daca e sticker tot trebuie sa treci la rar sa iti mai treaca o culoare in certificat pentru ca e inca o culoare in plus pe masina... oricum nu cred ca se ia politia de asta, dar la itp nu te trece daca nu e trecut in certificat |
LA itp ?ce e aia?la verificare?
Apropo stii tu ca acolo la voi face cineva eleron fain de matiz??? As avea nevoie. |
3 Attachment(s)
arcuri si stopuri iti pot aduce eu.
si toba sport special de matiz stopurile - 135 euro arcurile - 160 eur0 toba - 180 euro. |
8 Attachment(s)
Azi am avut un pic de timp si am mai lucrat putin la masina.
Am vopsit plasa din fata in negru ,iar in spate am reusit sa pun plasa. Intradevar cei care miau sugerat sa fac asta au avut dreptate arata mai bine asa :) |
asa mai merge , bv
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:11. |
- Copyright 2026 4Tuning