![]() |
Re:
Quote:
Grupele pe cilindree vizeaza doar masinile performante ,asa ca noi,cei cu masini mai slabute ne vom da pt distractie pana vom prinde o cursa pe cp :wink: |
Bah da' voi toti vreti sa castigati ? Io nu va inteleg...pe bune...veniti cu masini fara mari pretentii si va asteptati sa luati locu 1 sau ce ?
pentru ultima oara, EXISTA UN CLASAMENT, PRIMII 8 TIMPI PUNCTEAZA IN ACEL CLASAMENT... sau vreti categorii din 5 in 5cp ? asa, ca sa aibe toata lumea sanse la locul 1... |
bah sincer eu nu vreau sa castig.... eu doar ma duc sa ma distrez cum zice criss...... castigati voi in locu nostru 8)
|
A dracu' pielea pe voi... Da' nu vreti voi doi numa' o singura grupa, de la 0 la 1000CP sau 10000cmc? In care sa fiti eroii absoluti? Stiti f. bine ca oricum n-am sanse de castig si ma dau de distractie, ca multi altii; cupa lui peshte... Am cerut doar echitate, nimic altceva. De-aici incolo nu mai comentez, aberati voi ce vreti. Intru in silentiune stampata, ca vad ca e la moda :twisted:
|
Comunicat oficial.
Deci,avand in vedere si luand in considerare sfaturile intelepte ale domnului Jeff,la cursa urmatoare se vor face doar 2 grupe:cu turbo si fara turbo.La turbo-io,la aspirat Max.Va rugam sa nu va inscrieti cu masini prea tari ca ne luati gloria de a fi eroi absoluti.Va multumesc ptr. intelegere. :wink: |
Re:
vali,vali atentie la neatentie!!
poate gresesti un schimb de treapta! :lol: :lol: si poate trece calibra pe linga tine........ :lol: :lol: |
Adevar graiesti Gajule :!: ,dar tu n-ai vazut rugamintea mea de mai sus :?:io vreau cu Max sa fim eroi absoluti,deci va rog sa nu veniti cu masini tari :evil:
|
Re:
scuza-ma!!!!
va ANUNT CA AZI MA DUC SA CUMPAR TRABANT,STIE CAREVA UNU DE VINZARE? vali,mii de scuze . sper sa nu-ti creeze emotii un traby. :lol: |
Un prieten la nevoie se cunoaste 8)
|
4 Attachment(s)
Pics.
|
3 Attachment(s)
More pics.
|
1 Attachment(s)
GAJu a avut probleme la ambreiaj - sa speram ca la Oradea ne va primi in regula :wink:
|
mai tata .ei va spun parerea mea.imi place mult calibra.dar nu prea e asa de buna pe cat se pare.adica la cate curse am vazut cate o calibra eram sigur ca va castiga dar nu era asa deloc.chiar toti soferii sa fii fost amatori.eu cred ca masinuta aia e mai mult de aspct si nu de performante
|
Mai tata, calibra e masina buna, a lui GAJu in mod special. Soferii erau amatori? In sensul in care nu erau piloti licentiati, da. Masinuta aia poate, daca e pusa la punct. GAJu si-a asamblat motorul in ultima clipa, ca sa apuce sa vina de la Oradea la Arad, ca sa faca show - nu e vina lui ca a avut probleme cu ambreiajul; cinste lui. Altii nu si-au dat interesul sa-si miste fundul pe pista. Si acum stau in fatza monitorului si comenteaza lucrurile cu aere de mari raceri.
|
1 Attachment(s)
Film.
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:45. |
- Copyright 2026 4Tuning