![]() |
Re: Cine castiga Car of the Year 2008?
Mazda 2... e superba masina ! Astept sa vedem rezulatul oficial :lol:
|
la orice ora as alege mondeo in locul lui C-klasse. si la orice ora as alege fordul in locul mercedesului. de ce? pentru ca fordul ofera mult mia mult lux la bani mai putin decat mercedes. voi stiti la ce dotari ajunge un mondeo de top( modelul nou)?si cat costa? dar din nou intervine principiul gresit : " e masina nemteasca, domle". Deci in concluzi ford mondeo cred eu ca va castiga
|
Quote:
Ontopic, eu as alece C-ul, dar si eu cred ca va castiga mondeo, e o evolutie remearcabila fata de vechiul model, arata f bine, si cum a spus si tiby, este avantajat clar de pret. |
as fi ales modeo-ul , dar arata foarte ciudat din spate, pare super inaltata si din cauza asta se vede cam aiurea pe sub masina...
|
si stopurile dau senzatia asta ca e inalta....
|
off topic: stopurile parca arata ca de laguna. nu zic ca is la fel dar parca seamana nu?
|
Luni se va face anuntul oficial: Fiat 500 e Masina Anului in Europa!:lol:
|
Quote:
|
|
Nissan Qashqai peste C-classe ? c-am ciudat sincer... nu stiu ce au vazut la Suv-ul acela... poate ma lamureste si pe mine cineva in functie de ce au fost date notele.
|
Quote:
|
oy .. si atunci alta intrebare.
cine o repartizat numarul de jurnalisti care sa voteze din fiecare tzara ... si altele .. |
Quote:
|
Fiat 500:peace::peace:
|
kia a castigat masina anului 2008 in romania..pacat
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:20. |
- Copyright 2026 4Tuning