![]() |
Re: oltcit lovers
eram de acord... cu alt topic. dar strict cu cele care mai exista.. si stiti sigur ca mai exista... :rolleyes2
si eventual.. un top.. cum vreti.. :rolleyes2 parerea mea este sa fie un topic cu oltciturile existente ;) multumesc |
Quote:
iar cu votingu te asteptam pe tine..le-am facut pe toate dar asteptam surpriza aia a ta:-P atunci facem un alt voting cu ''cel mai tare oltcit''...o sa punem mai multe mai frumoase...;) |
6 Attachment(s)
altele. sunt dragute...
|
Quote:
|
17 Attachment(s)
laur are licenta pt spoileru ala:-)
poseee mai noi mai vechi mai reusite mai putin reusute..:arrow: |
misto ... dar faceti un clasament ceva ... dar strict cu cele care mai exista ...
|
Degeaba au "tuning" exterior daca motorul este pulbere...
|
Quote:
cel putin din cele prezentate sunt unele. nu dau nume:-P .,care au ceva pe la motor.., binenteles care pot face masini.. finute.. nu turbate cu cai multi.... din ce am vazut iti dau un exemplu..recent :-P golf 1.9 TDI chip, evacuare, 4x4 .. etc... 115 cai..vs oltcit de data asta stok exterior.. si motor.. pregatit :rolleyes2 ;) .. nu se putea tine.. de el... pleca de langa oltcit avand 4x4 .. apoi.. oltcitul era in fatza cu aprox. 2 masini :lol: :lol: |
15 Attachment(s)
sa mai bagam neste poze...
|
18 Attachment(s)
dar cu fosta mea masina de care imi este ff dor nu pune nimeni poze???LAS K PUN EU :lol: ......imi pare rau k am vandut-o :((((((....mi-e dor d ea:cry: ....cel putin a ajuns pe maini bune;) :arrow:
|
Quote:
|
dupa ce nu il mai ai incepi sa ii vezi partile bune... acum il pretuiesti mai mult. pacat... si cand ma gandesc ca il dadusem si io la vanzare...
|
3 Attachment(s)
un oltcit aproape impecabil....
|
Hmmm....parca Nu Mai Arata A Oltcit Cu Aripa Aia Spate Taiata...
|
si totusi pe cel rosu din craiova cu DJ-XX-SYL nu il pozeaza nimeni?
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:18. |
- Copyright 2026 4Tuning