Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   Holden HSV Maloo R8 (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/54108-holden-hsv-maloo-r8.html)

liustra 13-10-07 12:42

Re: Holden HSV Maloo R8

"botu" imi aduce aminte de un EVO.... nuj de ce

boy_wonder 13-10-07 12:46

cei de la Holden chiar au niste modele puternice si frumoase.. pacat ca se vand doar in Australia..

alexSHO 13-10-07 13:00

sunt curios care sarcina maxima admisa

alexSHO 13-10-07 13:09

Quote:

Originally Posted by alexSHO (Post 1147265)
sunt curios care sarcina maxima admisa

vroiam sa spun ca sunt curios ce sarcina maxima admisa are:P

22VIN 13-10-07 13:44

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by 2fast4you (Post 1145795)
Poate are si dacia in proiect o masina de genu asta derivata din logan

aha... vise tata vise:)) proiectu e original american si anume ford el camino... care a fost un pick-up muscle car... si nu un pick-up oarecare ci un pick-up coupe... ma rog... o amestecatura care dupa mine e criminala... ca acest tip de masina sa fie cu adevarat calumea iti trebuie un motor mare si neaparat in V pt ca asa spune traditia:D
app uite o poza cu ford-ul el camino... una din masinile mele preferate

Bobby boss 13-10-07 13:45

E o nebunie nu ma atrage decat fata la ea si performantele in rest nu e foarte originala.

boy_wonder 13-10-07 15:09

Quote:

Originally Posted by amphetamine (Post 1147305)
aha... vise tata vise:)) proiectu e original american si anume ford el camino... care a fost un pick-up muscle car... si nu un pick-up oarecare ci un pick-up coupe... ma rog... o amestecatura care dupa mine e criminala... ca acest tip de masina sa fie cu adevarat calumea iti trebuie un motor mare si neaparat in V pt ca asa spune traditia:D
app uite o poza cu ford-ul el camino... una din masinile mele preferate

de fapt, el camino era facut de chevrolet si a aparut ca urmare a succesului pe care l-a avut ford ranchero..

Vely 13-10-07 16:50

Un crossover made by aussies. personal nu-mi place spoilerul spate si cum arata evacuarile, in rest totul pare armonios imbinat. Nu e genu de masina pe care sa o vezi mereu deci oricand poate insemna o noutate, in schimb bate de 10000000000 ori orice dacie papuc tunarita cu tziganeala tip romaneasca!

BogdanNZ 14-10-07 02:00

Quote:

Originally Posted by alexSHO (Post 1147279)
vroiam sa spun ca sunt curios ce sarcina maxima admisa are:P

De la un proprietar al modelului anterior(2001) stiu de 356 kg...putin...a admis si el,dar studiile de piata a celor de HSV arata ca, clientii nu le cumpara pt a transporta cartofi...:lol:
Masinile astea sunt considerate aici un fel de big boys toys, adevarate performance cars, decat ceva practic, care sa le conduci toata ziua pe la ferma...Pretul se invarte in jurul cifrei de $NZ70000~Eu35000, si are acelasi motor ca si Corvette C06, deci sa va ganditi la acelasi gen de performante...

Vely 14-10-07 15:03

Ar fi intersant sa produca Holdenul astfel de modele pt Europa, defapt mah refer mai mult la concernul GM. Un bun exemplu este Monaro care se fabrica si in Marea Britanie sub numele Vauxhall

22VIN 15-10-07 22:43

Quote:

Originally Posted by boy_wonder (Post 1147420)
de fapt, el camino era facut de chevrolet si a aparut ca urmare a succesului pe care l-a avut ford ranchero..

da scuze:P eram cam obosit... iar holden daca va vrea sa introduca ceva in europa o va face prin Opel, iar opel nu va introduce o masina de genu asta pt ca pur si simplu nu e ''europeana'':))

eminescu0 16-10-07 19:12

singura obiectie de design o am fata de stopuri, care cred ca dadeau mai bine fara prelungirea pe capac, ar fi fost mai discrete... ca la UTE.
mi se pare un concept foarte reusit asta de pick-up rotunjit, e mult mai armonioasa forma, ma atrage !

AlliedComposites 16-10-07 21:14

va amintiti de vechile El Camino? pe exact ideea aia se bazeaza... cred ca in America o sa se vanda o tona... probabil nu in europa, dar in america o sa fie po****ra zic eu

Mustang 17-10-07 14:29

Aduce a El Camino.
Nu imi displace deloc.
E o masina care cu siguranta va atrage orice privire.

bmwm5 17-10-07 15:56

punem cu totii bani sa luam unu,si ne dam pe rand...

All times are GMT +2. The time now is 09:16.

- Copyright 2026 4Tuning