![]() |
Re: Holden HSV Maloo R8
"botu" imi aduce aminte de un EVO.... nuj de ce
|
cei de la Holden chiar au niste modele puternice si frumoase.. pacat ca se vand doar in Australia..
|
sunt curios care sarcina maxima admisa
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
app uite o poza cu ford-ul el camino... una din masinile mele preferate |
E o nebunie nu ma atrage decat fata la ea si performantele in rest nu e foarte originala.
|
Quote:
|
Un crossover made by aussies. personal nu-mi place spoilerul spate si cum arata evacuarile, in rest totul pare armonios imbinat. Nu e genu de masina pe care sa o vezi mereu deci oricand poate insemna o noutate, in schimb bate de 10000000000 ori orice dacie papuc tunarita cu tziganeala tip romaneasca!
|
Quote:
Masinile astea sunt considerate aici un fel de big boys toys, adevarate performance cars, decat ceva practic, care sa le conduci toata ziua pe la ferma...Pretul se invarte in jurul cifrei de $NZ70000~Eu35000, si are acelasi motor ca si Corvette C06, deci sa va ganditi la acelasi gen de performante... |
Ar fi intersant sa produca Holdenul astfel de modele pt Europa, defapt mah refer mai mult la concernul GM. Un bun exemplu este Monaro care se fabrica si in Marea Britanie sub numele Vauxhall
|
Quote:
|
singura obiectie de design o am fata de stopuri, care cred ca dadeau mai bine fara prelungirea pe capac, ar fi fost mai discrete... ca la UTE.
mi se pare un concept foarte reusit asta de pick-up rotunjit, e mult mai armonioasa forma, ma atrage ! |
va amintiti de vechile El Camino? pe exact ideea aia se bazeaza... cred ca in America o sa se vanda o tona... probabil nu in europa, dar in america o sa fie po****ra zic eu
|
Aduce a El Camino.
Nu imi displace deloc. E o masina care cu siguranta va atrage orice privire. |
punem cu totii bani sa luam unu,si ne dam pe rand...
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:16. |
- Copyright 2026 4Tuning