![]() |
Re: Mazda3 MPS Extreme
Quote:
|
Quote:
cu un setup bun bat si eu r32 asa ca nu mi-ai dat un exemplu foarte bun...eu ma refeream ce faci cu masina aia pe strada nu la curse ce faci intr-o curba cand accelerezi putin mai tare la puterea ei...e aiurea mai ales ca cine o cumpara o si softeaza |
Numai jantele arata bine,in rest pfff
|
EE cu asta mai apare ceva 9 pe strazi e frumoasa.
|
Intr-adevar un hot-hatch, usor imbunatatita fata de prima versiune. Puterea mai mare poate parea un avantaj in fata concurentei compacte, dar ce t faci cu ea cand toata e pe puntea fata?
|
frumos,dar 300 cp p fwd e km mult,kred k combinatia rosu+negru e km fumata
|
Quote:
p.s. un 130i nu are ce discuta cu un r32! Si cred ca o stii si tu! |
nu cred ca e cazul sa produci un flame aici. . .
|
Quote:
On topic:Din poze + info pot sa spun ca e reusita.mie imi place si MPS-ul de serie...si in reviste lasa o impresie pozitiva;) |
Quote:
are autoblocant pe puntea fata ...deci puterea aia chiar e lasata pe sosea :P nu mai spune la nimeni shhhhh |
ar fi cazul sa citesti penultimul meu post ca nu ma refeream la putere ca nu o pune pe strada
|
mei baieti din cate am auzit masina este integrala , daca la asta nu sunt sigur sunt sigur ca mazda 6 mps este integrala
|
noi povestim de mazda3 care e fwd...intradevar mazda6 e awd
|
Mazda 3 MPS are un sasiu extrem de bine reglat puterea nu se pune la pamant doar prin diferential, ci tot pachetul sasiu suspensie transmisie, nu a avut nici o problema in varianta initiala sa puna 260 de cai la pamant ba chiar a fost descrisa ca si ushor de condus nu ca o racheta fara directia cum a fost Astra OPC (cea de 240 de cai)
|
mmm... frumusica dar care din voi ar da banii pe ea dc i-ar avea si nu pe altceva???
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:07. |
- Copyright 2026 4Tuning