Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bacau (https://forum.4tuning.ro/80-bacau.html)
-   -   Cursa Bacau 2007 - Prima Editie (https://forum.4tuning.ro/80-bacau/53968-cursa-bacau-2007-prima-editie.html)

cristi_407 11-10-07 23:48

Re: Cursa Bacau 2007 - Prima Editie

Multumim celor celor care au venit si speram sa ajute in continuare..Maine o sa merga Silviu la Politie, daca totul merge ok acolo, luni merg eu la viceprimar..Am vb asa in mare ce avem de facut..Acum speram sa obtinem aprobarile..

Spillner 12-10-07 01:12

Sa speram intr-o reusita si sa vedem poate vor aparea mai multi atunci cand va fi vorba de dat o mana de ajutor...Mult succes cu aprobarile,va tin pumnii:)

Andr3i 12-10-07 02:10

Aprobari sa fie ca dupa e multa munca dar mai usor de facut... zic eu...

Ali_ump 12-10-07 15:53

Bafta cu politzaii ...si ne vedem pe pista ...;)

Snytz 12-10-07 16:07

Felicitari pentru initiativa ! Mai repede ca vine frigul dar nu foarte repede ca sa imi pot pune si eu motorul la punct ! :D

Al3xxx 13-10-07 12:19

Quote:

Originally Posted by cristi_407 (Post 1145246)
Multumim celor celor care au venit si speram sa ajute in continuare..Maine o sa merga Silviu la Politie, daca totul merge ok acolo, luni merg eu la viceprimar..Am vb asa in mare ce avem de facut..Acum speram sa obtinem aprobarile..

ce ati rezolvat la politie ?
si unde vreti sa faceti cursa ca nu am avut cum sa fiu joi la 8 la moldova sa vad are este treaba

SFW 13-10-07 18:58

Quote:

Originally Posted by silviu_tun (Post 1141744)
in urma unei discutii in seara asta cu ZZ am hotarat organizarea unei curse in Bacau.
aviz celor interesati sa ajute sau sa sprijine acest lucru propun o intalinire joi la ora 8 - 8.30 in parcarea de la Moldova.
rugamintea noastra este sa vina cat mai multi si ca toata lumea sa fie cat mai mullt interesata si sa dea o mana de ajutor.
Multumesc

Interesant topic ... deabia acum l-am vazut si eu :???:

Boasa 13-10-07 22:31

Anul asta tre sa ne milogim de autoritati dar cu ajutorul lui Dumnezeu anul viitor am putea avea o cursa pe un aeroport privat, aflat la 20 km de bacau si va intra in constructie...

Spillner 14-10-07 02:39

Unde se face aeroport?Esti sigur?

Boasa 14-10-07 09:47

Sunt foarte sigur! Va fi un aeroport privat pentru amatori ca sa zic asa... Il cunosc pe viitorul patron si tot personalul primariei inclusiv primarul... :) Proprietatea are un pic peste 700 de metri, nush cat va fi pista de lunga... dar asta la anul, sa nu deviem de la subiect...

Spillner 14-10-07 18:01

ce ati rezolvat la autoritati?Vesti bune???

Al3xxx 15-10-07 15:41

nu cred ca da nimeni autorizatie ... pentru ca implica prea mult risc si nimeni nu isi pune pielea la bataie...
dar daca voi ziceti ca reusiti ma bucur

cristi_407 15-10-07 15:56

Aveti rabdare..Saptamana asta sper sa rezolvam..e destul de greu de comvins lumea..

Al3xxx 15-10-07 17:46

tocami la asta ma refeream ... dar daca reusiti sunteti za best :)

DragosT 15-10-07 17:58

stiu ca nu prezint incredere ca si organizator dar macar va pot spune noile drumuri care sunt de parcurs pentru succes garantat cu aprobarile.
1. Filiala ACR - se prezinta regulamentul particular (incadrari, conditii de securitate, planul zonei etc.); aceasta filiala acorda avizul sportiv pentru eveniment - sunt obligati daca masurile de securitate sunt intrunite (public la 20 de metri fata de pista daca nu sunt aplicate si alte masuri de siguranta gen cauciucuri, dale de beton, garduri
2. Primarie sau administratorul drumului (Cons judetean pentru drumuri judetene, primarii pentru drumuri orasenesti sau arondate lor, ministerul transporturilor pentru drumuri nationale/europene); daca e aeroport, nu mai trebuie de la nicio autoritate. In cazul in care cursa are loc in oras, la Primarie se inainteaza cerere (acelasi regulament particular) plus avizul sportiv al ACR
3. La Serv Pol Rutiera din IJP-ul vostru se depune cerere blocare trafic (se achita in sensul acesta o taxa de 50 de lei la Trezorerie), cerere care va avea aceeasi forma cu regulamentul particular, alaturi de care se depune avizul admin. locatiei si avizul sportiv al ACR.
4. Ambulanta, ISU, SECURITATE stiti deja (daca este in oras zona vizata, atentie la blocarea din timp a traficului si crearea perimetrului pentru public - sa nu patiti ce am trait eu - tineti zona de concurs secreta ori stabiliti clar cu Politia sa intervina daca sunt semnalate adunari de spectatori sau participanti mai devreme de ora stabilita)
5. Apelati la arbitri ACR (nu costa foarte mult dar vor ajuta si vor aduce un aer de sobrietate in organizare plus ca mare minune sa nu va fie impusi de catre ACR)
6. Ca masuri de siguranta mentionati cel putin 10 stingatoare, cate doua la start si finish si restul pe traseu
7. Daca sunteti in cazul Buzaului (Jandarmeria nu are decat 40 de metri de garduri) echivalati cu ceva perimetrul si sti****ti ca veti proteja zona si cu gume (asta ptr ACR. sa va tineti de cuvant ca altfel nu va dau drumul la cursa)
8. Daca tronsonul pentru cursa nu permite o zona de franare f mare, mentionati si executati o sicana din gume dupa zona de franare (se evita Dragonul Rosu)
9. Strictete mare la verificat acte si la respectarea cerintelor din avizul Politiei

Sper ca nu am fost deplasat prin aceste sfaturi/pasi. Multa bafta!

All times are GMT +2. The time now is 20:31.

- Copyright 2026 4Tuning