![]() |
Re: masina noua 8.000 euro
chevrolet aveo (sedan) depaseste cei 8000 euro,si hatchback-u' pare km mic,iar skoda fabia,cred ca depaseste si ea,si iar e mai mica dekt un logan. nu vreau sa par idiot,k la banii astia nu gasesc ceva mare si bun,dar k masina d familie nu mi s pare prea potrivita fabia.
|
totusi fabia nu pare asa mica,dar e scumpa:-?
|
are aprox 4m da e scumpa abia a aparut... nu e nici macar aproape de 8000 euro
|
Quote:
|
Quote:
|
ma gandeam la varianta asta,da' nu cunoaste..... adik nu stie unde sa s duca,nu stie limba, etc
|
ai putea incerca un drum la mtsubishi si sa le ceri o masina rulata.
daca iti vor da o masina de drive test ...vei primi aceeasi garantie...va trece ( bineinteles) prin service inainte..si poate vei pastra 2000 euro din pretul initial..poate mai mult-poate mai putin..depinde de cum negociezi |
inafara de logan nu stiu ce ti-ai putea lua noua...poate reusesti sa il imbarligi la un SH , un Opel Astra clasic ar fi ideal in cazul asta...succes
|
Vezi oferta de la SPARK , un Fiat Albea ar mai fi ceva, Loganul la 8 mii de euro nu stiu daca ai mai avea bani sa il si echipezi cu ceva conditii,
|
aveo e o prostie de masina, avem la munca asa ceva, dupa 8000 de km i s-a aprins becul de motor, franele nu prea tin, a cam inceput sa troncane, lucruri care mi se par inacceptabile la o masina de 8000 km, fabia este insa o bijuterie, se conduce super usor si nu am avut nici o problema cu masina asta (are prietena mea, are cam 25.000 km, nu modelul asta nou) poate pe la dealeri mai gasesti vechea fabie la un pret rezonabil
|
Salut, salut adi :) pai, in cazu in care doreste logan : http://www.dacia.ro/configurator si`si alege dotarile in functie de bugetu` pe care e dispus sa`l acorde masinii.Are toate detaliile pe site si ca masina dizăl, la clasa ei, loganu, eu zic ca nu mananca mult .
|
sal sorin :D,pai...pana la urma cred ca a ramas golan diesel preferance...
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:31. |
- Copyright 2026 4Tuning