Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Oltcit (https://forum.4tuning.ro/119-masina-mea-oltcit.html)
-   -   FuriaOarba (https://forum.4tuning.ro/119-masina-mea-oltcit/53717-furiaoarba.html)

MihaiS 20-10-07 17:55

Re: FuriaOarba

eu zic c o pereche de jante face mai mult decat bodi-kit-ul....Laure stie8) :rolleyes2

jipy_4u 20-10-07 18:48

jantele sunt primu lucru pe care il observi la o masina (parerea mea ) deci jantele sunt mai importante ca body-kitul

skoda boy 20-10-07 18:57

Fara suparare nu vreau sa imi pun pe nimeni in cap...dar "fac" nu "face"...eu zic c o pereche de jante face mai mult decat bodi-kit-ul...

skoda boy 20-10-07 18:58

Pai si cand te uiti la o masina din fatza sau din spate vezi jantele prima data...dar ma rog....gusturile nu se discuta..Bafta

FuriaOarba 20-10-07 20:17

pai domn' profesor de romana,da totusi si din fatza si din spate vezi grosimea rotilor!plus k dak te uiti la un oltean din spate zici k e o cutie de conserva pe doua chistocuri,nu e o priveliste prea dragutza si dak stam bine sa ne gandim la aproape orice masina knd schimbi jentile trebuie sa schimbi si putin din caroserie(aripi) si dak tu pui al tau bodykit pe ea o sa ai marea surpriza k sa trebuiasca sa tai din el sau sa-l dai jos k de,trebuie sa acomodezi jantele.ce zici am dreptate,domn' prof de romana?si ar mai fi,asha din bun gust,k jentile fac bodykitu,jentile si forma masinii,asta dak nu vrei sa dai in "chici"(pruteanu version)!servus si sa stii k pe tastatura multi nu prea stau sa mai si uite ce iese sau stau cu ochii numai in ea,deci mai scuza si tu oamenii,ok?;)

bodyspeed 20-10-07 20:22

No More Offtopic.
Incep Cu Sanctinui
Multumesc

FuriaOarba 23-10-07 20:09

o sa-mi pun si intrebarile aici k sa nu mai fac alt topic::deci,vreau si eu o carte tehnica(am dat si pm)sau mkr scan la ea si sa mi le trmita si kre se ofera sa-mi spuna si mie rostul la fiekre siguratza in parte.am un consumator si tre sa vad kre e,k-mi papa bateria stand.mult'am!servus

FuriaOarba 25-10-07 22:40

oca,multam domnu cosmin pentru ajutor cu cartile de oltean chiar mi-au folosit atat kt am putut sa iau in seara aia!revin si pentru restu.treaba cu scurtu tot nu am rezolvat-o,nush de la ce poa sa fie k vad k persista,cred k scot toata instalatia!

**COSMIN** 26-10-07 09:44

o sa iti dau si restul de manuale. ia un aparat de masura si masoara fiecare consumator in parte si vezi pe unde ai pierderi. poate nu ai casetofonul montat bine (daca ai casetofon) sau poate ai ceva legat pe direct si consuma curent tot timpul... eu zic sa iei un aparat de masura si sa te apuci sa verifici instalatia.

koola' 28-10-07 00:19

pot sa-ti spun eu cum mi le-am facut pe ale mele(pleoapele):dintr-un spoiler de dacie(spate).poti face atat din colturi cat si din partea de mijloc.eu mi-am facut 2 perechi:P

koola' 28-10-07 00:20

nu am poze momentan,k sa-ti faci o idee,dar o sa incerc sa pun in curand

FuriaOarba 28-10-07 02:57

poi da si cu pozele sa prind si eu ideea,k e prima oara knd aud treaba asta!

koola' 28-10-07 02:59

nu am momentan poze.sunt la suceava si masina mi-e in cluj.am intrat de pe calcu lu un prieten

koola' 28-10-07 03:04

poate reusesc sa fac ceva poze luni.aparat am,doar sa am timp si sa reusesc sa le uploadez

koola' 29-10-07 18:58

2 Attachment(s)
uite aici niste poze.fa-ti o idee despre ce vorbeam

All times are GMT +2. The time now is 00:57.

- Copyright 2026 4Tuning