![]() |
Re: masinutza mea
cat costa unul ?:D
|
pai de la 50 de ron pana la 50 de euro ... in functie de pret vezi calitatea :)
|
cu cine as putea lua legatura sau udne as putea sa ma uit la ele pe net si sa dau comanda?ms mult
|
hmm cred ca mai bine iti dau id-uri pe privat sa nu supar pe nimeni
|
in sfarsit inca un ticoman din Oradea daca ai timp ne putem intalni si iti dau cateva sfaturi si live iti si arat cum se leaga turometrul
|
poi numai sa mi-l cumpar cat de curand si ne putem int sa imi spui cum se monteaza si mai putem vb:D
|
Masina chiar arata bine!Poate iti luai altceva la pretu' asta,dar cred ca imediat dupa aia mai bagai o gramada in ea...In plus orice vrei sa-i faci pe viitor te va costa mult mai ieftin...chiar si apa cu care o speli la furtunu din curte:DS-o stapanesti sanatos!Te asteptam in club!;)
PS Schimba-i apa ca-i cam neagra!:-) |
ms mult!!!ii antigel il voi schimba azi maine va implini si el 30.000km recent are 27de mii si ceva si merge si el saracu la o "examinare"la doctor:Dapropo cat costa o revizie la tico intr-un service autorizat daewoo?
|
un set de jenti second hand aliaj la ce pret gasesc?am vazut intrun magazin nu sunt sigur da 866ron perechea nu cred banuiesc ca setu de 4 buc.voi ce credeti?
|
ce am eu sunt 300 E noi ,second nu prea am gasit fiindca e o marime rara 4x114.3
|
care stie ceva turometru ieftin sub 100ron?ce am vazut eu e de la 150ron.....nu dispun de atata buget deocamdata:(
|
Pretul pe care l-ai dat nu e mare, avand in vedere numarul de km. si felul cum arata masina....eu as da oricand Tico-ul meu chel + 1000, poate 1200 euro pe un Tico din asta...
Spor la tuning si multa grija! Nu-ti recomand jante mai mari de 13 inci! |
Quote:
am vazut pe un site la 50 de ron ... dar nu stiu cat de bune sunt |
mai stii site-ul?numi pasa cat sunt de bune dar totusi eu un inceput:D
|
imi spuneti cum se monteaza un turometru?pls:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:01. |
- Copyright 2026 4Tuning