![]() |
Re: Planuri 2008: evenimente, organizare in SM
erfect, Cupa Kaufland suna foarte bine, super buna ideea ta gergo
|
oky ...
pentru anul 2007 a mai fost si showul de la baia mare din 26 august. la care am fost mai multzi din sm. si despre viitor ce sa zic ... e foarte intresanta ideea AutoTuning Show Sm editzia 2 si un concurs de indemanare. dar aici eu zic ca mai bine e real. parcarea e mult mai mare si s-ar inchide mai ushor o sectziune din ea decat cea de la kaufland. sau cea de la interex care mai tot timpu` e pustie si poate s-ar rezolva mai ushor asa ... ca le fcetzi publicitate si strangetzi oameni acolo ca oricum e muzeu supermarketu` ala. si e bine sa ne strangem ideile de pe acuma si sa vedem mai concret ce putem face si cum. sa nu fie lasat totul pe ultima suta de metrii. asa ca succes in continuare ;) |
1 Attachment(s)
Salutare,
vedeti că incet-incet se concretizează câteva lucruri: mâine, 9 noiembrie, vineri, inscrieri de la ora 15.00, in parcarea REAL: Concurs de îndemânare! Attachment 385567 Aici poţi veni cu Oltcit, Logan, Brabus Mercedes, poney, că nu mai contează puterea motorului! Informatii pe telefon: 0744-792297 |
Quote:
|
La mai multe comunităţi locale citesc despre faptul că incep să se concretizeze calendarele, actiunile pentru acest an. Ce va fi in Satu Mare?
TuningShow nr 2 va fi, nu-i aşa, Samby? ;) In rest, ar merita discutat despre alte evenimente, unde veti participa, ce veti organiza, etcetera. In categoria "motorsport" o să vă informez despre calendarul competiţional 2008 (VTM, rallycross, tot-teren, offroad) insă in domeniul tuning ar fi binevenit o discutie, cred eu. (intre unguri, români, drogaţi şi acoliţi :-) :-) :-) :-) :-) :-) |
Quote:
|
Quote:
|
ar cam trebui demarata deja actiunea de strans fonduri... chesti .. sa se stabileasca organizarea.. :) Anul acesta trebuie sa facem ceva cu totul special.. sa se auda pana in celalalt capat al tarii... ca la Satu Mare o fost show.. si sa zica in grup WAU !! :))
P.S. !! :D |
Si eu sper ca show-ul de anul asta sa se organizeze si sa fie si mai tare decat cel de anul trecut....
|
Da, totul suna excelent......trebuie aduse ideei pt ceva bestial, vorba lui Alex2Fast4U :lol: sa se auda pana in celelalt capat al tzari :D. Doresc sa mai intreb, cam pe cand sar vrea sa se organizeze show-ul? ii intreb in special pe organizatori.
Mult succes la organizare !!! |
Inca nu stim, cel putin inainte de 3 luni veti sti data!
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:24. |
- Copyright 2026 4Tuning