![]() |
Re: am luat teapa?
foarte tare masina,sa o stapanesti sanatos!nu cred k e teapa..!!
|
thx ;) cand e curata arata bine :-)
|
parerea mea.. nu-i tzapa.. masina ii din 2005 deci ;) pretu este okei... sa o stapanesti sanatos
|
totusi la 17.000 puteai sa gasesti si modelul mai nou ..din 2005
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
vad ca parerile sunt impartite :???:
|
Quote:
P.S.: s-o stapanesti sanatos |
http://www.mobile.de/SIDKGucGFSGnUOT...1111281686969&, http://www.mobile.de/SIDKGucGFSGnUOT...1111273918825&, astea is cateva exemple, tot ce trebuie este sa cauti un pic johnny_cv9
ps. sper sa se vada si sa mearga linkurile |
Pretul este excelent, eu am tot cautat si am legatura cu diversi prin Germanica + ca m-au indrumat si niste cunoscatori in treaba asta. Cei mai ieftin, e cu probleme.
mane, daca vrei gume, baga un ochi si la mine: www.rfn.ro |
Quote:
Eu cred ca e pretul exagerat eu am gasit pe autovit AUdi A4 2005 1.9 TDI 116 CP la 17.000 (tipul mai nou ca al tau) si cu rulaj de 85,000 km in plus ca mai negociai cu el poate mai scadea ceva si no.. oricum bafta ! |
masina arata super , si e foarte buna , si eu am tot 1,9 tdi , si am platit taxa de inmatriculare la fel ,dar se merita ,pretul nu il comentez , dar gandeste-te ca un audi nou din fabrica sare de 30 mii euro , si asta a ta e doar de 2 ani ,daca ai dat atat pe ea o sa ai si noroc cu ea , iti zic eu , daca dadeai mult mai putin poate nu aveai noroc , sa o stapanesti sanatos pe " Stapanul inelelor "
|
man... 12800 nu era mult. avand in vedere ca amsina e 2005. kilometrajul e bunicel. dar zici ca mai tre sa dai 2000 + 1700 inmatricularea.... man....16500 la final mi se pare mult. nu exagerat...dar cam mult.. masina e undeva la 15000. si nu are cine stie ce dotari.. are cam standardul + cateva. dar daca masina merge bine si esti multumit de ea asta conteaza. daca n-o sa ai prob cu ea face banii. si ai un avantaj...e 2005.. cand o s-o vinzi o sa iti iei o mare parte in bani inapoi... daca o vinzi in viit apropiat..2-3 ani nuj
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:08. |
- Copyright 2026 4Tuning