![]() |
Re: Kit KL pt Peugeot 307 Break
pai...
e in functie de ce vrei... cati bani vrei sa investesti... de la jante, piele, muzica pana la kitu exterior care poate sa fie asta deja facut (cu eventualele modificari), sau unu nou, custom complet (care este destul de scump...) |
Ma refeream la kitul exterior:D N-am specifikt clar:-)
Bineinteles custom;) Zi-mi o 'suma' aproximativa8) |
e si in functie de complexitatea proiectului... unu nervos... sa zicem pe la 1500 E. (bara fata,spate, praguri).
dar trebuie sa te cam lipsesti de masina vreo luna si ceva. |
Aha:D Nu suna rau;) In principiu trebuie sa desenez eu cum vreau s arate,nuh:?: Shi apoi se mai impart ideile:-P
La SW "ideea" a fost strict a proprietarului sau i-ati aratat voi ce putetzi sa faceti la ea8) |
proprietarul este colegul meu. cel imbracat in haina maro din poza. masina e gandita si facuta de noi.
in cazul tau, ai zis foarte bine. vii tu cu o idee, mai coacem si noi ceva si cadem la intelegere. |
chiar zilele trecute am avut de treaba la un 307 cc model vechi. de reparat pielea de pe bord (original din fabrica). se rupsesera cusaturile si a trebuit cusuta si inlocuita pielea in unele locuri. :)
|
daca vrei sa discutam mai mult, da-mi un add in lista pe yahoo messenger - adi_iacob_85.... acumam vazut... imi dadusei deja add :lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
wow super fain kitu...criminal rau de tot...
|
as vrea si eu bara fata pt 307 2001. o prefer pe cea cu plasa dar merge si cealalta. imi spui ce trebuie sa fac, sunt din campina ph
|
1 Attachment(s)
asta e masina
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:55. |
- Copyright 2026 4Tuning