![]() |
Re: vand 3000gt
Stai cumva pe la Apusului? Foarte ok masina, am vazut mai multi indivizi admirand-o. Spor la vanzare.
|
merci mult nu stau acolo dar o tin acolo pentru ca la mine nu mai am loc de parcare, oricum nu am mai mers cu ea de mult timp...nu ca are vreo problema dar din cauza ca nu imi mai face deloc placere sa o mai folosesc reorientandu-ma in spre alt gen de masini
hai cu un UP! |
e nevoie de inca un 7 UP!
|
ultimul pret este de 7500 euro, este mai mult decat foarte putin, oricate probleme credeti voi ca are de nu o vreti pe cash...le rezolvati cu diferenta de bani care va ramane daca v-ati lua o alta masina ca asta despre care credeti ca nu are probleme...
masina are un pret nejustificat pentru starea in care se afla, din cauza ca am nevoie urgenta de bani hai cu inca un UP! |
UP! ca e aproape vanduta dar totusi prefer cash...se vinde si peugeot-ul...haideti baieti sariti !
|
Hotarasta-te ma .. ziceai ca creste pretu la 10 mii .. apoi la 11 mii .. acu ai ajuns la 7 mii 500 ? :|
|
da frate cine imi da pe ea acum 7500 o are
|
vreau 4000 de euro pe ea
|
iti dau 5000 pe ea nu 4000 ;)
|
vladdaman lumea de pe aici nu prea apreciaza genul asta de masina, ma refer la masina sport cu motor maricel si ceva cai putere .... toata lumea vrea sa fuga k un M3 si sa consume k Tico ... Spun asta ca si la mine cand vin oameni sa o vada primul lucru care intreaba e "cat consuma?" sau "cat bagä? .. cat i-ai dat?"
up ... pacat k unele masini k exemplul de fatza isi merita banii dar in necunostinta de cauza majoritatea sunt doar bagatori de seama .. Bafta la vanzare !!! |
tata merci...stiu chestia asta si oarecum ma oftica...cred ca voi fi nevoit sa reformulez anuntul...pentru ca am facut ceva modificari masinii...
vand mitsubishi 3000gt motor 1,5 dci, cu chip pe modul economic, scaune de piele, navigatie, dvd, tractiune intergrala permanenta la fel ca si blonda din dreapta, are 400cp si consuma 4,72 in oras la 1000 de km, super oferta doar maine cine doreste masina va primi un bonus de 1000 de euro la ridicare....sper ca acum se simte lumea ca am dat toate detaliile corecte si nu am mintit apropo..."i-am dat cel mai tare 345 la juma de ora!" PRET FINAL SI EXTRAORDINAR DE NEGOCIABIL VA DAU EU 1000 EURO DACA O LUATI... daca nu stiti nimic despre masini va rog frumos nu imi mai pierdeti timpul aiurea cu intalniri si chestii...;) |
:lol: :lol: :lol: ... scuze de offtopic dar creca ai dat cel mai corect anunt de pe siteul asta ..
Bafta !!! |
Ai mai avut o bijuterie si ai scapat de ea,de ce tii neaparat sa 'scapi' si de asta?
|
pentru ca vreau m3...cam am noroc sa dau de bijuterii, vreau si eu coroana...care sa aiba smg si sa fie cabrio :D
|
masina este inca de vanzare doar ca acum pretul este de 10 000 euro si este usor negociabil si hai cu un UP!...
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:00. |
- Copyright 2026 4Tuning