Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Zona tehnica Daewoo (https://forum.4tuning.ro/312-zona-tehnica-daewoo.html)
-   -   ii dau FOC (https://forum.4tuning.ro/312-zona-tehnica-daewoo/53202-dau-foc.html)

webcathos 02-10-07 19:46

Re: ii dau FOC

Azi am mai verificat si eu odata ,nu e nici un fel de joc!Ce mama d... poate sa clampane...!!!!

topser 02-10-07 20:05

ceva important..PIESELE SUNT ORIGINALE ? degeaba sunt noi daca nu sunt originale..

DACIA-Wrc 02-10-07 21:40

apoi sunt de la magazin specializat daewoo care si daca nu are ceva pe stoc a 2-a zi le aduce de la craiova.
ma gandesc ca sunt originale daca nu ...nu :d
cred ca stiu de la ce pot avea sunetul.
ma gandesc sa nu aiba cumva joc planetara in cutie undeva
sau sa joace capatul de ax sau ceva pe acolo.
sau sa fie spart un cer din ala ce`i in interiorul capului de planetara (nu stiu cum se numeste cercul, arata ca o verigheta umpic mai groasa)
azi am stat apropae 6 ore langa masina
strangeam un surub dadea-m o tura prin gropi sa vad ce bate.
strangeam altul iar dadeam o tura.
am verificat roata de rezerva daca`i stransa sa nu joace.
am verificat tampoanele de la toba
am pus azbest prin si peste el vazelina sa vad unde bate daca cumva toba batea de podul pedalier, nimic.

se poate sa fie planetara ?
capatul?
partea dinspre cutie?
si alea`s noi.
in decurs de 2 luni am schimbat in afara de caroserie si motor cam tot ce se putea schimba.
acuma deja ma duce la disperare.
orice sfat ii binevenit

N D Y 02-10-07 23:38

Vezi ca e etrierul partea culisanta ... s-au dus bucsilela el, ala clampane . Inceareca sa o iei prin gropi cu frana putin apasata sa vezi ca nu mai se aude

DACIA-Wrc 03-10-07 00:07

etrierele si discurile au sub 1000km.
sunt noi noute.
nu cred ca s`au dus asa de repede.
am sa testez maine in drum spre facultate sa vedem ce si cum.
teoretic ar trebuii sa fie si in stanga si in dreapta la fel, nu?

Geo_ZGA 03-10-07 07:49

Dacia, tu nu pricepi ca un lucru poate fii nou si prost? Nu te mai baza atata pe faptul ca le-ai luat noi...probabil ca nu sunt piese originale si s-au f***t imediat :)
p.s: ai zis ca astepti pareri...pai tu ai schimbat aia..aia...aia...aia...toate sunt noi dar masina troncane...

webcathos 03-10-07 11:19

Fii te rog mai explicit..care parte culisanta a etrierului?Eu cand pun frana nu mai clampane...

Leutzu_ 03-10-07 13:31

Este posibil sa aveti stricata bucsa de la caseta de directie...cand se duce aceasta bucsa (zici ca e d eplastic) apare o bataie la gropi in partea dreapta fata.

DACIA-Wrc 03-10-07 15:02

acuma am o noua problema
cand pun frana roata stanga fata imi fuge de la loc.
ii posibil problema din partea dreapta sa o fi distrus si partea stanga/

ii cumva posibil sa fie planetara din dreapta si sa o fi stricat si pe aia din stanga?
geo: eu nu cumpar decat piese originale cand cumpar noi, si le cumpar din magazin care lucreaza cu fabrica.
acuma daca aia de la fabrica fac manevre si invarteli...nu`i problema mea dar mi se pare ciudat, am schimbat tot ce se putea schimba si ceva tot bate.
am vb cuun preten mecanic in daewoo service in cluj si maine duc masina si i`o las pe mana.
ce trebuie inlocuit sa`mi inlocuiasca, sa`mi segmenteze si motorul sa`mi inlocuiasca si chiuloasa si apoi o duc sa mi`o revopsesc si adio nu o mai vand.
o pastrez pentru ca am bagat in 3 luni bani cat nu i`au pe ea n stare de functionare.
in 12 ani n`am schimbat decat cateva piese..eu zic ca ii bine.
acuma ca mi`am adus aminte, o avut careva la cielo planetara smulsa din cutie? rupta axa sau capatul mutat de la locul lui?
daca da as vrea sa`mi descrie sunetele produse.

BGD_NNE 03-10-07 15:13

Man nu cumva iti zdrangane bordu??? zic si eu asa...:D

DACIA-Wrc 03-10-07 15:19

nu nu nu...ala o fost primul lucru pe care l`am verificat
cand pun frana se aude ca si cum s`ar rupe un copac asa o paraitura indelungata
cand las frana se mai aude un poc ca si cum roata ar reveni la pozitia initiala.
n`ai fost niciodata cu bicicleta cu joc in furca si cand puneai frana roata intra sub cadru cand lasa`i frana revenea.
ceva de genu patesc si eu in stanga fata si in dreapta acelasi zgomot.
maine o duc si o las 2 saptamania pana`i gata si motorul si si vopsita integral.

Leutzu_ 03-10-07 15:26

Ia arunca tu un ochi la lonjeroane...

DACIA-Wrc 03-10-07 15:32

buna idee.
acuma stau si ma gandesc ca asta ii o idee chiar buna.
nu mi`o trecut prin cap ideea asta
ma gandesc ca cum o fost lovita masina sa se fi desprins unu.
chair am sa verific umpic mai incolo.
foarte buna ideea asta sincer.

N D Y 03-10-07 22:54

Quote:

Originally Posted by webcathos (Post 1130742)
Fii te rog mai explicit..care parte culisanta a etrierului?Eu cand pun frana nu mai clampane...

...... e o singura parte care culiseaza la etrier ....are niste bucsi care se turtesc .Poti sa dai roata jos si ai sa vezi !
Iar la masina lu dacia mai poate fi flansa de amortizor ! Chiar si noi sant ff proaste ...

DACIA-Wrc 04-10-07 12:43

flansa de la amortizor ii aia de sus? la aia te referi?
in 2 ceasuri o duc la mecanic...ca sa se uite si el, o bag in service.
motorul numa saptamanile viitoare mi`l poate reface :( si dureaza 4 zile + vopsitul inca 5 cel putin :(
in fine, cand o ridic pe elevaator ii fac poze

All times are GMT +2. The time now is 02:08.

- Copyright 2026 4Tuning