![]() |
DEV -devil
13 -nr norocos. oricum nu te grabi. |
:D :shock: :D :D :D :shock:
|
Arilele nu accepta provocarea lui HONDARU ca ramai cu 1500 in minus........te inteleg iubesti masina.....ii intr-o stare super(se vede cah ii ingrijita) da sa scoata 6 s pana la suta.......VR6 iti da \"fum in nas\".....si daca mere in 5 cilindri VR6 tot te face.......succes la vanzare
|
.....
haidetzi k masina e si vedeta !!! e intr-o reclama la un ziar :D...cumparatzi cumparatzi !! bafta la vanzare :twisted:
|
Re: .....
Quote:
eu nu am vazut-o inca. cine apare in cadru ? |
:)))
pey si golfu` si ala cu jeep-u...e un baiat in golf cu o fata....tu esti ?? ...mishto sunet ai pe el.....parca ....nush ....nu mai imi aduc aminte ..au trecut 2 zile :D
|
super tare golfu! da ceri cam mult pe el yo iti pot oferi pe el 5500de euro in ciuda faptului ca masina a fost grav avariata ma mir cum de au reusit aia de la porsche romania sa o faca la cat de competenti sunt si mai ales ca au facut-o beton chiar nu se vede ca a fost lovita.Imi pare rau sa zic asta dar cine o cumpara tre sa stie istoria ei.Si stiu intr-adevar ca are putini km la bord.
|
Re:
Quote:
glumesti? la porche am fost de 2 ori. sa cumpar ornamentele dupa aripi si usa,care ce mi-au fost furate(in 2002),si sa schimb motorasul la geamul spate stinga. |
xxx
niste poze mai elocvente nu ai ? fata + spate + lateral + interior ( eventual muzica )
|
miine sa merg la garaj sa fac.
|
1 Attachment(s)
poze de azi.
cam murdara. |
3 Attachment(s)
......
|
ia vedeta neamule !!!!!!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:06. |