![]() |
Deci, o intrebare.... PLEACA CINEVA DIN BUCURESTI SPRE ORADEA SAMBATA SEARA DUPA 6 CA ATUNCI SCAP DE LA MUNCA????
Daca da poate ne intalnim si plecam mai multe mashini sa gasim si noi macar drumu spre oradea, poate iese si un gumball AUTOHTON :D |
Daca iese gumball...sa faca cineva poze si sa filmeze :)
Sa facem ceva si pe langa show-ul propriu zis. |
cel putin Caransebes-Lugoj-Timisoara-Arad-Oradea nu sunt inundatii, nu erau akum cateva zile...dar pana akolo nu cunosc :wink:
|
Cel mai scurt drum Bucuresti-Oradea
Cel mai scurt traseu, dupa parerea mea este: Bucuresti-Sibiu-Alba-Iulia-Cluj Napoca(sunt 480km), iar din Cluj mai sunt 150 pana la Oradea.
In total ar fi vreo 630 km. |
drumul cunoscut e cel mai scurt, dk asta shtie omu asta-l face, am mers si eu pe drumuri scurte de pe harta si bine ca m-a tinut masina.. :x
|
Nu ma intereseaza cel mai scurt drum, ci cel mai bun, ma refer la gropi si nu drumuri secundare si dalea forestiere ca nu am mashina de teren si nici dacia :twisted:
|
Drum
Drumul Bucuresti-Sibiu-Cluj-Oradea este foarte bun.
Este E71 pana in Cluj(daca nu ma insel) si E60 din Cluj pana la Oradea. Am facut acest traseu de curand si este ok. |
bucuresti-sibiu-alba-cluj e f bun. io fac vreo 8 - 8,5 ore de la oradea pana in giurgiu... vreo 700Km... si mereu prin cluj-sibiu... io il recomand si ca e usor d gasit
|
Eu am fost pe la Brasov sii, si pe acolo e bun drumul,am facut 10 ore de mers cu tot cu opriri...si noapta si cu masini tuningate si joase.Dar nu au fost gropi.
Deci e bine si p'acolo. Tot vreo 600 de km sunt. Si acum, cine are nevoie de cazare in Felix...aici aveti hoteluri si numere de telefon. Hotel INTERNATIONAL *** Baile Felix Tel.059-318445 Hotel TERMAL *** Baile Felix Tel.059-318215 Hotel CRISANA ** Baile Felix Tel.059-318492 Fax.059-136567 Hotel FELIX ** Baile Felix Tel.059-318421 Hotel LOTUS ** Baile Felix Tel.059-318361 Hotel MUNCELUL ** Baile Felix Tel/Fax.059-134373 Hotel MURESUL ** Baile Felix Tel.059-318405 Hotel NUFARUL ** Baile Felix Tel.059-318142 Hotel PADIS ** Baile Felix Tel.059-318549 Hotel POIENITA ** Baile Felix Tel.059-318172 Hotel SOMESUL ** Baile Felix Tel.059-318248 Hotel UNIREA ** Baile Felix Tel.059-318125 sau...inca 2 linkuri : link pentru interesati baile felix: http://www.apsatravel.ro/intern.php?...=Baile%20Felix link oradea: http://www.apsatravel.ro/search.php?cauta=oradea |
baieti .. faza nasoala e ca azi dimineatza am aflat ca la Tileagd pe E60 e inundata soseaua si se circula foarte greu si pe o singura coloana...
|
Chiar cum va fi situatia cu inundatiile ... si daca ploua .... evenimentul are loc numai in aer liber sau si prin hangarele de pe aeroport?
|
astia la meteo anunta pt weekend 35l pe metru patrat. ce se intampla daca se adevereste. mai are loc evenimentul si daca da in ce conditii :?:
|
Evenimentu are loc si daca ninge, dar prognozele din Ardeal spun ca nu nva ninge, ba chair ca vor fi 26 de grade celsius in ziua de duminica.Deci...va asteptam la aeroport. :D
|
de ploua ii tai :D
poate se sperie si a baga vreme faina :wink: |
Salut baieti , care-mi spune si mie ce program este ? adica cand canta Silver .. cand sunt expuse masinile pt. public , etc. etc.
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:43. |
- Copyright 2026 4Tuning