![]() |
Re: Mercedes-Benz SLC
Pozele pe care le-au postat eagle si b.wonder le stie toata lumea. ( google si gata !)
Masina nu va fi nici una dintre cele doua,ci va fi o combinatie intre SL nou,300SL si SLR care va avea usi gullwing,dar totusi ceva unic,asa cum au stiu mereu sa faca,vezi cazul CLS. Nu va fi nici un concurent pt r8. :)) Fotografiile lui b.w. cu acea masina rosie sunt cele mai apropiate de adevar,mai putin farurile ( luand in considerare noile tendinte mercedes,grila va fi mai sus, extremitatile mai . . . "ascutite",etc. ). Va fi un supercar construit in totalitate de divizia AMG ( sursa WorldCarFans+ multe altele) . Astea fiind spuse,nu ne ramane decat sa "shhhht" si sa asteptam,ca mercedes e mercedes,n`ar nevoie de reclama ca altii.Tace,face si lumea ramane cu gura cascata,asa cum a facut`o multi ani la rand. |
Aia rosie e absolut oribila...nu-mi place nimic la ea. In schimb masina prezentata de autobild mi se pare mult mai bine realizata, si chiar are un aer retro spre deosebire de aia din prima poza. Oricum faruri rotunde nu o sa-i puna mai mult ca sigur, chiar daca modelul original le avea.
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
A my bad then :oops:
Oricum, in afara de emblema masina aia rosie aduce mai degraba cu porsche decat cu mercedes (cel putin forma farurilor si linia capotei sunt de porsche 100%), asa ca nu cred ca o sa arate deloc asa. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Toata presa e de acord pentru a spune ca asa va arata noul SLC.
http://www.carblog.co.za/wp-content/...G-W197-SLC.jpg Parerea mea: - Masina rosie, din postul lui boy_wonder, credeam si eu ca va fi urmasa SLR-ului, inspirat de 300SL, imi placea la nebunie... Dar se pare ca nu va fi produsa, dar ca SLC-ul asta (din postul meu) va fi produs in locul iei:( - Numele "SLC" suna prost... |
parerea mea e ca daca nu vor face compromisuri pentru acelasi tip de usi ca si 300SL, usile care au facut-o faimoasa, nu prea ar merita lansata.
|
3 Attachment(s)
Se fac usiile alea ;)
|
Eu tare sunt curios cum or sa implementeze ei usile alea la versiunea roadster :lol: Ca in caz ca nu stiati SLC-ul va fi disponibil in doua tipuri de caroserie- coupe si roadster (ca si SLR-ul de altfel).
|
Asa cum erau facute si pe Pontiac Trans Am (presupun).
|
4 Attachment(s)
astea le'am gasit pe google. sperind sa fie bune...
|
Nu stiu ce sa zic, seamana prea mult cu SLR-ul ala din primele doua poze. Al doilea parca mai merge, desi daca observ eu bine e acelasi model doar culoarea si unghiul difera (bine si faptul ca e coupe). Arata bine oricum, mai ales ca e doar un desen.
|
Imi pun si eu aceeasi intrebare ca restul lumii. La versiunea cabrio,cum o sa se deschida usile "fluture" ??
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:41. |
- Copyright 2026 4Tuning