![]() |
Re: Sedan vs Hatch
Quote:
|
Quote:
|
hm si hatchu e destul si barbatesc... ia ca exemplu impreza:)) daca nici aia nu e barbateasca...:)) sau r32-u sau 130i sau opc sau st... pt femei st altele... clasa mica...
|
no, no, no...ai luat-o rau pe aratura...femeile par sa favorizeze hatch-urile, nu stiu din ce motiv (pe de alta parte sunt femei, ce le poti cere...)
Cat despre Impreza, a fost barbateasca pana la generatia trecuta. Asta de acum e vai mama ei. Arata ca un caine ce a primit un sut in coaie si sta cu coada trasa sub el. Unde mai e barbatia ? Alegerea deci vine firesc , sedan. |
avantajul la sedan e ca poti avea si eleganta si sportivitate.....vezi a6, seria 5 si exemplele pot continua
|
hatch ..4ever ... e mai tineresc asha...mai sportiv
|
eu nu inteleg ce e mai tineresc in a avea doua treimi de masina si nu una intreaga....imi explica si mie cineva de ce e mai tineres hatch??? argumente concrete, nu aberatii
|
Pentru mine Sedan e mai serios, arata ca ai mai multa siguranta in tine..in skimb hatchul arata ca nu esti atat de sigur pe tine in cat sa conduci ceva mai mare!asta e parerea mea :roll: ..si mie imi plac unele hatchuri..gen S3, R32 ..dar sigur aleg Sedan! (fara comentarii ;))
|
Nu stiu ce as putea raspunde ...
|
Cred ca tine de gustul si temperamentul fiecaruia. Nu cred ca este un versus prea "reusit". Sunt hatch-uri extraordinar de frumoase, asa cum sunt si sedan-uri la fel de frumoase.
Si, asa cum hatch-urile pot fi si elegante, la fel si sedan-urile pot fi si sportive. Probabil versus-ul ar fi fost mai reusit daca era o intrebare a unui sondaj, efectuat pe categorii de varsta, profesionale, etc. :) |
as alege un sedan cu agilitatea unui hot hatch:lol:
|
Quote:
|
am si hatch si sedan.... prefer sedanul pentru aspect si spatiu :)
|
hatch. mai practic. mai tineresc.
|
sedan gandindu-ma la a8, seria 7, 607, S-classe..
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:32. |
- Copyright 2026 4Tuning