![]() |
Nu-l mai ascultati pe asta
El sta acas' si pune pe net modificarile si reparatiile pe care le efectueaza altii |
altii care ? mecaniii ? poi nu asta era si ideea ? ... vezi ca o dai in sindromu' ''futui'' :shock: :?
|
CE TARE,d'astea n'am mai vazut inca,cearta intre frati...pe FORUM :)) !!
Ova,testezi avansu si aprinderea la moshu sau ai rezolvat problema !? |
pana nu vine plasticu ala din delcou ( care la arabi nu este de gasit ) nu are ce sa regleze
|
CE plastic mei,vorbesti de pipa distribuitor?! Pai are moshu din toate modelele ! Io am una care taie aprinderea la 6000 tot de la moshu !
|
Re:
Quote:
E pus sa dea scanteie inspre bobina nu inspre ax |
Pai ce scanteie catre bobina mai,ca dinspre bobina vine scanteia iar pipa e o simpla punte mobila ce dirijeaza scanteia la fishe !
Hmm,vedem diseara ! |
1 Attachment(s)
UIte aiki o masinutza curata,pe care o poti folosii model.Arata..nu am cuv.
|
1 Attachment(s)
Nici badea Hector nu sta rau, numa de-si vopsea caruta intr-o culoare omeneasca...
|
datorita maestrului aki intrale tiuningului :roll: , azi am pus
TenzoR high flow kat [ kat de curse , gol ] Invidia Japan cat-back rezolvat problema cu capacu' de la aprindere care facea figuri si din cauza lui nu merea masina :x , trebuia strans surubu de care este prinsa pipa distribuitoare , deci merge mult mai belea si nu mai decupleaza nici in 8200 :mrgreen: oricum e pe drum si capacu , sa fie tot complet kiar daca nu el era problema ! |
nice :)
|
jantele noi venite cu neste incaltari 205 / 50 / 15
Alutec Kyro pe 15' , 4x100 http://www.schweiger-carparts.de/Alutec/kyro.jpg |
is selekte... la ce scor le-ai luat?
uare cum ar arata cu spitzele negre :D |
400 oiro
Negre nu ar arata bine pentru ca in mers ai avea impresia ca sunt de tabla Is foarte bune asa cum is :D |
Rectificare:jantele fac 400
Gumele nu le-am cumparat inca |
| All times are GMT +2. The time now is 12:33. |
- Copyright 2026 4Tuning