Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Nissan GT-R (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/52710-nissan-gt.html)

Hexer 06-10-07 12:41

Re: Nissan GT-R

Deocamdata ce e sigur e ca in japonia costa 40.000 de euro, asta inseamna maxim 60.000 sa fie in tara inmatriculat, si deocam data este schipat cu motorul V6 turbo la pretul asta, vom vedea cat costa varianta cu volan pe partea stanga, daca o sa fie...deoarece modelele skyline nu erau facute pentru restul lumii...
Z06 este o masina foarte buna, dar calitatea, finisajul tipic american, si relativ ieftin.
Despre Porsche si Ferrari, ambele sunt foarte bune, in special 911, dar ambele costa dublu cel putin.

cheet 07-10-07 00:27

o sa fie la fel cum a fost intotdeauna si la fel cum e cu impreza/lancer fata de restu oilor
masinile nemtesti nu au ce cauta in aceeasi propozitie cu japonezii

FIGHET 07-10-07 02:42

Quote:

Originally Posted by amphetamine (Post 1134246)
:| creca n-ai de lucru in ce ai zis
NU am zis ca e mai slaba la performante sau care se conduce mai bine. m-am referit la aspectul practic al masinii si un sedan e mult mai practic ca un coupe, pt ca nu tii masina doar de alergat cand vrei sa pleci intr-o excursie cu mai multi cum e? si nu imi spune ca nissan are calitate mai buna ca audi... asta e o porcarie:))) nissan e un rahatel sau cel putin astea care le avem noi in europa... se lauda si ei cu primera aia care e o uratenie sau cu navara care fac pariu ca e plina de plastice...
si morro ce sa zica... st imbecil normal... in pozele lui de la semnatura vad renault.. deh.. asa e cu vulpea si strugurii...
si daca s-ar uita la mn in semnatura ar vedea ca nu imi cumpar DOAR audi

da dar cine cumpara masinuta asta stai linistit ca are el destui bani ca sa nusi faca griji pt spatiu sau portbagaj
deci ce ai spus tu este total aiurea vb numai prosti pe toate posturile te rog abtinete si tu putin

Hexer 07-10-07 02:46

Quote:

Originally Posted by FIGHET (Post 1136473)
da dar cine cumpara masinuta asta stai linistit ca are el destui bani ca sa nusi faca griji pt spatiu sau portbagaj
deci ce ai spus tu este total aiurea vb numai prosti pe toate posturile te rog abtinete si tu putin

dar sa nu uitam ca pana acuma in toate modelele skyline era destul loc pentru trusa de golf :D si in 350z, dici cred ca si asta va avea un potbagaj util (eu spun ~300 de litri).

FIGHET 07-10-07 02:48

este de ajuns dar ma referam la ideia ca acest baiat de mai sus care lam corectat vb numai prosti
orcum este o masina pretentioasa care nu sio va cumpara orcine
asta este sigur!!!!!!!1

Hexer 07-10-07 02:49

Quote:

Originally Posted by FIGHET (Post 1136479)
este de ajuns dar ma referam la ideia ca acest baiat de mai sus care lam corectat vb numai prosti
orcum este o masina pretentioasa care nu sio va cumpara orcine
asta este sigur!!!!!!!1

Iti dau total dreptate, asta explic si eu.

TurkishCarFan 07-10-07 03:13

Hai sa vb seriosi...Nimeni nu cred(parerea mea) ca`si ia un GT-R ca masina de familie si de curse! :lol: usor usor...numai cine are bani de un A4,passat,vectra,s40,etc. diesel de familie rupe si banii pe un "ce`i ramane"!
Eu sincer...Mi`as dori o octavia 1.9 diesel...si un GT-R tunarit sa scoate fumu` peste veyron...da` pana sa faci rost de bani de asa ceva...te gandesti mai intai cum sa faci rost de banii de masina sa duci copiii la scoala!

Numai bine!Sper ca n`am suparat pe nimeni!

FIGHET 08-10-07 00:17

ca sa iti permiti un GT-R NOU iti trebuie destui bani si atunci nu se mai pune problema familiei!!!!!!11

draculas 08-10-07 05:55

la 90.000 USD va fi varianta de top al GT-R Dar trebuie gandit in felul urmator se stie ca masinile astea in general sunt usor de modificat in comparatie cu europenele si americanele de generatie noua deci sunt sigur ca 80% dintre cei ce o vor cumpara in primele 60 de zile o vor modifica cel putin la software de aceea masina va apare prima data in japonia sa aiba timp sa apara softurile pentru ia voi chiar aveti impresia ca va fi masina prohibitiva ca si porchele sau ferrari ? aici va inselati nimeni nu cred ca va cumpara varianta full option pentru ca pur si simplu nu dai 5000 pentru un indash navigation system pentru ca nu il folosesti la masina aia si pentru 400 iti iei un tom tom sau garmin la fel de bun !
In romania si prin europa poate rs4 e masina rapida dar prin sua nu prea , costa prea mult si nu merita

Hexer 08-10-07 15:49

Quote:

Originally Posted by draculas (Post 1138440)
la 90.000 USD va fi varianta de top al GT-R Dar trebuie gandit in felul urmator se stie ca masinile astea in general sunt usor de modificat in comparatie cu europenele si americanele de generatie noua deci sunt sigur ca 80% dintre cei ce o vor cumpara in primele 60 de zile o vor modifica cel putin la software de aceea masina va apare prima data in japonia sa aiba timp sa apara softurile pentru ia voi chiar aveti impresia ca va fi masina prohibitiva ca si porchele sau ferrari ? aici va inselati nimeni nu cred ca va cumpara varianta full option pentru ca pur si simplu nu dai 5000 pentru un indash navigation system pentru ca nu il folosesti la masina aia si pentru 400 iti iei un tom tom sau garmin la fel de bun !
In romania si prin europa poate rs4 e masina rapida dar prin sua nu prea , costa prea mult si nu merita

Aici ai total dreptate, in japonia chear vanzatorul iti da lista de firme de tuning, in general primul drum a masiini este la Nismo :)
La comparatie eu refer strict la performanta, cam singura masina sport pe care omul nu va cumpara pentru a da tare in fata Clubului sau pentru sunday drive...
In america mai toate masinile premium europene sunt un exlisiviste, si nu prea vin in diesel :)

Morro 08-10-07 16:46

Quote:

Originally Posted by Morro (Post 1133640)
postul anului frate ... doamne ce imbecili toti oamenii astia care isi mai cumpara si altceva in afara de audi ...

deci, da, m-am citat pe mine ... poate sa mai citeasca cineva postul asta sa imi explice si mie unde l-am facut eu imbecil pe baiatul ala care s-a suparat asa de tare ca are impresia ca ma impresioneaza limuzina lui de 150 de cai? :lol: :lol: :lol:

Pe cand Nissan GTR facea FURORI in lumea tuning-ului Audi nu cred ca il facuse pe RS4, deci, chiar nu inteleg de unde acest sentiment de superioritate fata de cea mai tare masina de pe scena tuningului din istorie ... si chiar va rog sa ma corectati daca am gresit, dar asta e parerea mea si nu are nici o legatura cu masina pe care o am sau orice ar mai fi insinuat stimabilul de mai sus

LASERLOCK 08-10-07 19:28

deci de cand ma stiu am admirat nissanul...este o masina superba cel putzin r33 ,r34, bombe pe roti .....tare as vrea sa ajunga si pe la noi prin rahatul asta de tara , macar sa-l admiram daca nu ni-l permitem

numai bine

Hexer 08-10-07 19:38

Quote:

Originally Posted by sKyNeT (Post 1139434)
te-ai facut de *** si pe topicul cu dacia...te faci si aicia in continuare....cand te opresti din aberatii ca audi e cel mai tare ???
ONTOPIC:1. o sa fie si cu volan pe stanga ??
2. dc cutie automata ??? :cry: :cry:

1. deocamdata nu se stie, probabil o sa fie, cel putin din postul cu 90.000$, in ameriac nu se vand cu volan la dreapta.
2. Deocamdata da, dar un fel de tiptronic, nu e problema, acest gen folodesc si la D1 :)

Quote:

Originally Posted by LASERLOCK (Post 1139419)
deci de cand ma stiu am admirat nissanul...este o masina superba cel putzin r33 ,r34, bombe pe roti .....tare as vrea sa ajunga si pe la noi prin rahatul asta de tara , macar sa-l admiram daca nu ni-l permitem

numai bine

Sa fim realisti...generatie R33 nu e asa de scump daca cumperi din japonia primesti undeva la 3-4000euro + inca 2000 transport + registrare (pret de un golf 4 TDI...). Problema mai mare este ca se gaseste numai cu volan in dreapta.
Exemplu bun este masina lui Tengu, nissan s14 cu care a fost si in ungaria, in japonia a costat asa cum este undeva la 6000 de euro, si vedeti cum merge...

LASERLOCK 08-10-07 19:44

pai bine e vechi r33 dar daca investesti bine in el scoti o super racheta ...am vazut unul tunarit de NISMO pe la mine prin Craiova asta iarna , venisera niste greci cu el ....vreau sa spun ca mi-a picat capu`....undeva la 450 cp 4wd si asta e mic copil in schimb de ce am vazut pe youtube sau metacafe ....stiam ca sunt considerate cele mai jmechere masini de drag

Hexer 08-10-07 20:03

Un prieten a adus una la comanda din anglia, si acolo e relativ ieftin, era un R33 negru cu motor RB26DETT (twinturbo) dus in jur de 500 de cai pentru drift, tractiune spate...imi era frica de masina, 2 secunde de neatentie si te omoara (1s nu e detul fiindca este un pic LAG :D ).
Pur si simplu este ceva ce in europa nu se face, le fel si motoarele honda.

All times are GMT +2. The time now is 23:01.

- Copyright 2026 4Tuning