![]() |
Re: Dacia 1410 MRU 150km/h
si in legatura cu pleoapele .... mascheaza zona unde se termina angel eyes-ul ... ele sunt luate de pe faruri de BMW seria 5 ... si am adaptat sistemul la mine ...
|
Quote:
|
browser ce faci mah ......... sal....lasa-mi ji mie un mesaj cu id-u tau..... o sa afli cine sunt :) ai ajuns si moderator;)
|
Omule de as fii politist sigur nu te-as mai lasa sa circuli cu masina asta.Tu chiar crezi ca e ok cu semnalizarile alea din fatza pe mijlocul masinii?nu te gandesti si la siguranta celorlati participanti la trafic?...masina e faina dar sa nu o scoti din curte sau garaj
|
Masina este bestiala,daca ar avea niste jante mai "old school" si garda la sol mai mica este de nota 10+.:-)
|
adi.schumi - ce ai cu masina omului ? eu cred ca vorbeste invidia din tine ,
arata ft oke masina...acuma din cauza la semnalizari n`ar mai trebuii s`o scoata din curte? aiurea... |
Quote:
|
Deci dacia ta e dementiala:shock: felicitari pt munca depusa, si sa nu dai atentie la toti de pe forum, care spun numai tampenii:D defapt ei isi exprima invidia:lol: bafta :twisted:
|
Ptr Shumi daca n-are niste caluti de ferrari pe ea..tot degeaba ;)Imi place mult masina! Are linie..are culoare..e curata nu-i plina de zorzoane si clopoane! Jenti...ii mai trebuie si esti tatic ;)
|
nu prea am inteles prinde sau nu 150?
|
Quote:
|
Angel-urile ai zis ca sunt de pe seria 5? Ce model, adica ce an?
|
arata bine.8) dar sa o lasi mai jos.sa o stapanasti fara incidente si bafta in continuare.
|
Quote:
:yes: ideal p.s. bravo, frumoasa masina |
stiu masina...ar trebui sa lucrezi la imbinarea aripa cu partea fata ca ti s-a cam crapat chitul...da jos capacele aiurea si dubleaza jantele :D...btw...ai grija sa nu o botesti.
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:45. |
- Copyright 2026 4Tuning