![]() |
Re: iGTI
spatele e cel mai tare de la rieger...
fata nu imi place niciuna...dar as merge tot p rieger ca sigur nu e 'stantat' spatele merita schimbat, mai ales ca poate vine milltec...fata...poate grila fara stema...atat. bafta |
Am fost in austria zilele astea si din intamplare am dat peste un salon auto . Am intrat si am vazut GTI de la Rieger si Oettinger . Nu ma asteptam sa imi placa Rieger asa de mult . La Oettinger nu mi-a placut plasa din fata , era prea flexibila, se misca prea tare , si capacele de la stropitoare de pe bara erau strambe , nu stiu daca la toate e asa , asta asa le avea . Mi-a placut mai mult Rieger , avea si oglinzile din carbon si partea neagra de langa numarul din fata tot din carbon. Cred ca zilele astea imi comand kit-ul de la Rieger ,carbon look.
|
f bine...
nu degeaba au cea mai mare experienta in tuning...si mai ales la vw... bafta |
stie cineva cine aduce piese de la rieger ???? inafara de c&c tuning si pit stop tuning ??????????????? da sa le aduca :)))))
|
DA
Specia-car-center... logic :P uite un nr d contact, ca au distribuitori si in buc (si evident p mine in pitesti :lol: ) : Olariu Andrei 0744 103 197 |
rieger e super tare ... trebuie doar sa sti culoarea potrivita ;)
|
Oettinger mi se pare ca e cel mai frumos:)
|
am luat deja kit-ul de la rieger.
stie cineva unde pot comanda piese de la OSIR design ???? |
6 Attachment(s)
BYG'u felicitari ... foarte buna alegerea ! :yes:
Imi permit sa postez cateva poze suplimentare cu rieger |
misto pozele :) urmeaza si la mine jante de genul asta .
|
Quote:
|
da i-am facut si la motor .
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
acum ca tot am pus kit-ul . care jenti credeti ca vin mai bine ??? cele cu buza argintie sau cele etabeta ????
|
alea din dreapta
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:02. |
- Copyright 2026 4Tuning