![]() |
Re: Sv 02 Nce
Quote:
|
gusturile ce`i adevarat nu se discuta :-)
am vopsit si jantele intr`un final, au iesit destul de bine, i`am pus si niste capacele negre acolo unde este gaura jantei pe mijloc, poate apuc sa`i fac maine niste poze sa le pun pe site. |
2 Attachment(s)
am facut 2 poze in graba acum in viteza cat am avut camera la mine, nu se intelege prea bine noaptea, poate o sa apuc sa`i fac si ziua cateva :-)
ornamentele pe laterale scoase, kestia cu dacia1310 de pe portbagaj ji jantele vopsite, insa sunt cam murdare k am fost o tura pana la tzara. pareri? :D |
fratzioru' scz da' mie nu-mi plac . fale albe shi da shi cauciucu cu solutzie de curatzat sau mai ieftin shi eficient cu coca-cola ....
|
Quote:
jantele alea de aro dau bine pe alb, ies in evidenta si modelul e calumea. astea prefer sa le tin cat mai inkise la culoare, si asa is 2 de`un fel pe spate 2 de altfel pe fata. arata destul de bine toata intr`o culoare :-) |
poai asha am eu... normale pe fatza shi mai infundate pe spate
|
mie mi se par la fel in poza
pune o poza din lateral sa vad mai bine :shock: |
1 Attachment(s)
arata super albe
|
e mai ducu alea nu sunt doar albe sunt shi dublate cel putzin pe spate se vede pe fatza...........
|
Mda tre sa recunosc, da ideea era ca arata bine albe, da un aspect de rally
|
Quote:
deocamdata am reparat franele, probleme cu etrieru drept si cilindrii pe spate skimbat ca nu mai tinea delok frana :lol: aa... si un cauciuc nou pe spate ca celalalt era oleaca crapat si intre timp o crapat pana o iesit camera din el :???: trebuie sa skimb si celalalt pe spate la inceputu lunii knd imi vin banii... in rest nu stiu ce sa fac... sa iau jante de aro10 sau finala sport :?: . voi ce ziceti? |
Parerea mea, finala sport, jantele de aro 10 sunt ok dar parca sunt prea mari si o inalta prea mult, iar cauciucurile pe 14 cu talon mic sunt cam late si o sa-ti frece in aripi.... Si mie imi frecau jantele de pe spate in aripi (ce-i drept is mai late) si am cauciuri pe 175/65/13.
|
Quote:
daca ii pun jante de aro 10 trebuie evazate aripile? la cat de inalta e nu cred ca ar fi cazu nu? se vede in poze. cat despre finala ar merge mai bine una cu o iesire mare dekt una cu 2 iesiri? http://www.****************/esapament.html poate imi dati o idee kre din alea ar merge sa iau. |
am skimbat stopurile, am pus stopuri lexus clare sau cromate, nu stiu exact cum le zice... , ii ceva ca cele de logan numai k sunt pentru dacia 1310.
inca nu am apucat sa fac poze, sper sa le fac curand :-) dau destul de bine pe masina |
1 Attachment(s)
o poza cu stopurile, scuzati calitatea este facuta cu telefonul acum mai pe seara
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:35. |
- Copyright 2026 4Tuning